Timurcan Hanımlar şu e bebekte satılan konserveler de sütlaç ve kayısı püresi galiba ondan aldım sizler nasıl kullanıyor nasıl veriyorsunuz onları doğrudan mi veriyorsunuz yada ne kadar sağlıklı sizce
F-Betul Timurcan Ben ilk zamanlar ek gıda heyecanı ile almıştım, neden aldığım konusunda fikrim yok 😊, tatları fena değil ama tekrar almam şahsen artık evde kendim yapıyorum erik püresi kayısı püresi. Bence sağlıklı değiller.
Smryna Timurcan bende bir müddet verdim ara ara ek gıdayı reddetme vardı onlarla başladık,sonrasında zamanla geçiş yaptık cok şükür. Tabiki kendi yaptığınız kadar iyi değil ama ben arada yine muzlu muhallebi veya sütlaç veriyorum baska şekilde yemiyor
Balkupum2505 Timurcan ben kullaniyorum tatlari güzel. Kasede buharla az ısıtıp veriyorum çok koyu ise zeytin yagı koyuyorum
Timurcan F-Betul ay bizimde 15 gün kaldı işte bende bir heyecanla aldım ve neden aldığım hakkında hiç bir fikrim yok valla aynı sizin gibi şimdi de sorguluyorum neden aldım ne yapicam diye😂🤦
Smryna Timurcan hazır kavanozlarda kızımla ortaklaşa oyle yiyoruz valla 😀 kendim yapsam bu kadar lezzetli olmaz 😅
Miyauw Bende veriyorum hiç zararını görmedim evde yapanlarda var ama çalışan bir anneyim çok fırsatım yok maalesef severek yiyor bebeğim tatları da güzel