Sabriyeillke Pinardefne carrefourdan aldim talim 8 lira kutunun arkasinda ne kadar urun resmi varsa hepsi var
Sedaaay Nur16 bence golden goat yada baby goat kullan çok tok tutuyor cnm 2aylık ben onu verince beni bile emmiyor
Esmaacyln Nur16 sağlığı benim mi? Yazık ya cidden bende bir anneyim ama bu annelik değil bencillik. çocuk sizin malınız değil! Ben uyarıyorum bebeğinizin sağlığı için. Ben düşünüyorum onun sağlığını ama şu tavra ve cevaplara bak, yazık.
Esmaacyln Gamzetrl muhtemelen bilinçli biri olsa şöyle davranmaz zaten aa öylemiymiş diyip kullanmaması gerekirken, yazık ya cidden üzülüyorum
Pinardefne Sabriyeillke sagol cnm bakıyım bugun benım kız çok yemıyo ama denicem belki yer sen gun içindemı verıyosun ben gece vermek istıyorum uykuda bıberonla asla almıyo artık sınır sıstemım bozuldu nerde hata yapıyorum besleyemıyorum cocugumu
Duhainan Nur16 tam metakmettiğim postt teşekkür ederimm ama nasıl ayarlıyosunuz biberon için kızım üç aylık bende ilk dün verdmm aşırı sevdikk ayrıca helal gıda
Nur16 Duhainan valla ben 2tatlı kaşığı koyuyordum ama 1e düşürdüm bir çay bardağıda su koyup pişiriyorum sulu oluyor hafif koyu kalıyo öyle veriyorum çok olmuyo