Ya çok şükür tabiki bir evladim var. Yemesi içmesi sıkıntımız yok şükür. Lakin uyku problemi!! 2 yaş sendromu diyorum ama 1 yaşından beri aynıyız deliriyorum yani artık. Bugün saat sabah 10 da kalktı( dün gece 3 te uyudu) 10 da kalktığı için gün içinde uyumadı tamam kabul. Bu saat oldu, tam 12 saat geçti el insaf yavrum yat değil mi? Sabah erken kaldırsam da uyumuyor akşam erken yatirsam da ne edeceğimi şaşırdım. Kolik bir bebekti uyku düzeni asla yapamadım, büyüdükçe de zorlaştı oturtmak . Bizim için bir sorun değil tabiki ama eşime oturup ya işin nasıl gecti canım bile diyemiyorum ki onu geçtim 2 yıldır toplasan 8 kez kahvaltı hazırlamışımdır yorgunluktan bayılıyorum artık o da bir şey demiyor sağolsun o yönden şanslıyım. şikayetçi değiliz tabiki çocuğumuz saglıkli olsun yeterki. Sadece ben mi beceremiyorum yani anne olmayı diyorum. Cocuğumu değil kendimi kıyaslar oldum artık diyorum ki, çevremdeki tüm anneler 2 yaş sendromu olayından geçiyorlar uyku düzeni kurdu. Yeme içme uyuma saatleri var ben ise hala 1 aylık bebekle uğraşır gibi uyutmaya çalışıyorum halbuki oğlum 2 yaşında . Çok isterim 8 de uyansın 12 de uyusun 10 da yatsın ne diyelim en büyük derdim bu olsun evladımla başka dertler versin Rabbim.