Fadimeanilgan Selam güzel anneler 🥰 aranızda rotavirüs alışı yaptıranlar var mı nasıl yapılıyor? yapıldıktan sonra hangi yan etkilerle karşılaştınız ? Bide fiyat olarak ne kadara yaptırdınız ? ☺️
S_x_w Fadimeanilgan 2 aylıkken yaptırdım ağızdan veriliyor zaten.. Hiçbir yan etki yaşamadı bebeğim.. Aynı zamanda menenjitte olmuştu 2 aşıya 900 lira verdim tek tek fiyat sormak aklıma gelmedi☺️
Asel0309 Fadimeanilgan 2 doz halinde vuruluyor. Tek dozu 300 tl verdik. Biz de herhangi 1 yan etkisi olmadi.
anayim-ben-ana Fadimeanilgan biz yaptırdık ilk doz 300dü bugün 2.dozu oldu 360 verdik çok şükür bi sıkıntısı yoktu😊
Buralardayeniyim16112020 Fadimeanilgan kizim 3 buçuk aylık olmadan son anda yetiştim belli bir suresi var idi gecen hafta yaptırdım 387 tl ödedik zam gelmiş asiyi alıp aile hekimine gittim ebemizi sagolsun kizima icirdi mama verir gibi hic bir yan etki görmedim benim poğaça yanak mama yer gibi yedi cok sukur ates filan olmadi huzurlu uyudu o gecede ❤🥰
Vera1810 Merhaba kızıma 3 ve 5 ayda yapıldı agızdan veriliyor ateş ishal vs olmadı. Ilk aşı 380 di ikisicısıni hatırlamıyorum şimdi.
Asel0309 Asel0309 Bu arada aşi fiyatini herkes farkli yazabilir. Ama ben birini aralik 2020de digerini şubat 2021 de aldim yani daha yeni hastane bizden tek doza 300 tl aldi
Dmtklsdnr Biz yaptırdık bebeğin ağzına damla şeklinde damlatılıyor iğne falan değil yani. Herhangi bir yan etkisini görmedik. Fiyat 312 tl. Sadece dikkat etmen gereken şey bebeğin karnı tok olmasın en azından yarın saat geçmiş olsun kusmaması için
Pinartrkz İki gün önce yaptık ilk doz 367₺ yan etkisi olmadı ağızdan yapılıyor ilacı yavaş yavaş hemşire ağzına boşaltıyor umarım bebeğin sever de tükürmez bazı bebekler tükürüyormuş ilacı boşa gidiyor