HonKiPonKiDoNiNo İçimiz yandı.. Aileleri dusunemiyorum bile, Rabbim sabir versin çok zor ates dustugu yeri yakar 🤲 4 tanede yarali Askerimiz var rabbim saglik versin,biran once sagliklarina kavussunlar 🤲 Birer Fatiha okuyalim guzel Anneler
Nurell HonKiPonKiDoNiNo 10 oldu 😪😪😪 yaralılardan biri daha şehit olmuş 😪 Ahhhhh basima ağrılar girdi üzüntüden
Nil614kara HonKiPonKiDoNiNo Şimdi gördüm bende tüylerim diken diken Allah mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin
Nurell HonKiPonKiDoNiNo bende izliyorum çok üzücü helikopter daha düz arazi için uygunmuş o arazi için uygun değilmiş aslında bir korgenaral öyle dedi.. 😔😔
Mom070 Fark ettiniz mi bilmiyorum ama eşim asker az önce konuşuyorduk bunu. Bana dedi ki Eda bu havada ne görevi oluyor bir de helikopter kaldırıyorlar. Haberlerde gördük hava hem karlı hem sisli. Genelde bu havalarda görevler ya başka zamana alınır ya iptal edilir. Düşme sebebi bu olmasa bile bu da bir etkendir sonuçta.
YavruKurdum HonKiPonKiDoNiNo Asker haberi gelince kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor.. Ya bizimse ya kocamsa diye.. Gitti gencecik insanlar işte. Rabbim ailelerine sabır versin geçmez acı.. Allahım kimseyi sınamasın.. 😔😔 Çok üzüldüm çok…
Mom070 KardelenYB Düşme sebebini bilmiyoruz tabii. Sadece hava şartları da etken olabiliyor demek istedim.
Mom070 YavruKurdum Ya tabii emin olamayız ama uçak seferleri bile havanın duruma göre kalkış yapar yapmaz. İzleyenler görmüştür havayı. Bilmiyorum 🤷♀️
Mom070 Nil614kara Havanın şartları da kalkışı etkiler. Görev amacı yada önemli bir görevse mecburdur belki ama yine de bu şekilde havalar da çok acil olmadıkça görevlerin ertelenmesi mantıklı.