DenizzElizz İyi akşamlar☺️ Güngören, Bahçelievler, Bakırköy civarı çocuk doktoru önerisine ihtiyacım var😊 Kızım 6 aylık doktorumuzu değiştirmek istiyorum ama yeni bir doktor bulamadım memnun kaldığınız kişiler varsa hastane ve muayene ücretleriyle yazar mısınız
Alerjikkoala DenizzElizz Bakırköy Acıbademde Agol Çıtak memnunum. Eşimin sağlık sigortasından baktırıyoruz ama sanırım muayenesi 700 lira civarında
Aselask34 DenizzElizz ben Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl hastanesinde Seyit Ahmet Gürakan a gidiyorum memnunum muayene ücretide sigortalı 200 tl canım
Gamzeliimom DenizzElizz güneşli meydanda yaman tıp merkezine gidiyoruz biz Nejat Önal doktorumuz memnunuz internetten arastırabilirsiniz
Bsecill DenizzElizz bahçelievlerde ayla Özcan hanım var kenfi kliniği var oraya gidiyoruz 250ydi yılbaşından önce şimdi bilmiyorum ne kadar oldu
DenizzElizz Alerjikkoala Teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻🥰, sağlık sigortamız yok o yüzden 700 lira çok fazla olur bizim için özel aşılar falan da eklenince 🤯
DenizzElizz elmaliturtam teşekkür ederim 🙏🏻☺️ Yer olarak uygun muayene ücretlerini ve doktorları araştıracağım
DenizzElizz Alerjikkoala zahmet olmazsa çok sevinirim🥰 ulaşım ve fiyat olarak bu hastane benim için uygun çünkü
DenizzElizz [silindi] Fiyatı da çok uygunmuş, yarın uzun bi araştırma eleme günü beni bekliyor sanırım☺️ Teşekkür ederim
Gizeemm Bahçelievler devlette ayşe hanım var çok ilgili bn özelde bi hastnye gidyodm memnun kalmadım burda herseyiyle ilgilndi
DenizzElizz Gizeemm sağolun 🙏🏻 Peki devlette çok yoğunluk vs oluyo mu acaba, risk her yerde aynı tabi ama devlete gitmekten korkuyorum 😔
DenizzElizz Bsecill Teşekkürler 🙏🏻☺️ Yarın verilen tüm isimleri yer/ fiyat olarak iyice araştıracağım😌