Aydenizerdogmus Merhaba guzel anneler sapka takmayı ne zaman buraktınız bize olmuyor sapkalar, birde eldiven takmayı ne zaman bıraktınız
Uzymom Aydenizerdogmus şapka çok takmadık süresini hatırlamıyorum ama 20 gün falandır uyanıyodu hemen şapkayla uyuduğunda. 40 ı çıktığında tırnaklarını kestik ve eldivenlere by by dedik 😀
Aydenizerdogmus Uzymom Edalyaaaa teşekkürler kızlar bende sapkayı bıraktım bıngıldağı üşür de bişe olur beynine diye korkuyodum 🙃😀
Edalyaaaa 35 günlüktu tirnaklarini kestim sapkayida cok sıkılıyordu onuda o sıra kestim ama disari çıkarken ve banyo sonrasi takiyorum üşümesin diye
Gamzee19 Eldivenleri 2 ay taktık yaklaşık sonra yavaş yavaş bıraktık şuan da ellerini tanıyor 3 ay 21 günlük şapkayı sürekli takıyorum özellikle banyo sonrası ve gece evimiz serin oldupu için ve dışarı çıkarken iyi oluyor
Peramoms Şapka evin içinde önerilmiyor zaten ben hiç takmadım eldiveni de kırk gün taktım kırkı çıkınca tırnaklarını kestim ve birdaha takmadım cunku hava almıyormuş gibi geliyor bana