Zeynepufuk Bebeğim 2 günlük. Dün hastaneden çıkarken işitme testi yapıldı. Testten geçemedi. 5 gün sonra tekrar gidecez düşünceleriniz nedir yardımcı olurmu sunuz
mucizemmavi Zeynepufuk sorun yok canım anne karnında su dolmuş oluyor genelde ilk gün geçemiyorlar 5 gün geçer inşallah birimde öyle olmuştu geçti şükür 🙏
Birkizbiroglan Zeynepufuk biz de hastanede gecemedik, sağ kulaktan. Dr su kalmıştır muhtemelen dedi. 1 hafta sonra gittik çok şükür geçti. İcinizi ferah tutun 🌼
Bebegimm1 Zeynepufuk bize 1hafta yikamayin oyle getirin demislerdi zaten gobek bagi dusmeden yikamayi dusunmuyordum anne karnindaki suyu tam atmamistir bir sorun cikmaz ins kulagina su kaçırmamaya dikkat edin yikicaksaniz eger
Karanelo Testin bebek uyurken yapılıyor olması gerekiyor o yüzden çoğu bebek hem anne karnındaki amniyon sıvısından hemde uyanıklığından dolayı geçemiyor 😉 endişelenme önümüzdeki testte geçecektir ❤️
Sevda6767 Zeynepufuk ikizlerim ikisi de iki kere geçemedi üçüncüye gidecez normal dediler erken doğum olmuştu bizim
Esra4646 Zeynepufuk bizde öyle olmuştuk ikinciye geçtik bazen sıvı fln kalıyor demişlerdi anne karninndayken
YavuzCagan Zeynepufuk içinde su olabılır bizimde 1 kulak geçti diğer kulak geçememişti içinde su vardı banyodan kalan 10 gün banyo yaptıramadım cocuguma sürekli su olan kulağının tarafına yatırdım gene geçmedi bu sekılde 1 ay uğrastık 4 5 defs gittik her hafta 1 ay boyu bezle temizledim vucudunu ve sonunda geçebildi
MeteNaz Zeynepufuk bizimde öyle oldu. Bizde 1 hafta sonra geçtik testten. Göbeği düşmediği için banyo yaptırmamıştık. Ama eğer düşerse ya da banyo yaptıracaksanız testten sonra yaptırın doktorumuz öyle demişti
Albayrakokur Benim ilkinde geçmedi ikicisinde geçti şükür telaş yaptım bnde ama dşündüğümüz gbi olmadı böyle oşablryormuş en ufak kımıldamasında snuç çıkmıyormuş yani geçmiyor testi oyzden uyutup getir demişlerdi bana