Azrakumsal Prima ve sleepy karışık kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım geceleri çiş geçiriyor. Prima taktım yine geçti. Beslenmek için uyandığında bir bakıyorum beline kadar çiş içinde üst değiştir dalan derken uykusu açılıyor. Gece hangi bezi kullanmalıyım bu çiş geçmesini önlemek için hasta olacak diye korkuyorum
Simayyy Azrakumsal bağlamakla alakalı olabilir mi, gevşek bağlıyorsunuzdur birde bacak kenarlarını düzeltiyor musunuz
Caglaaa Azrakumsal sleepy kullanıyordum pişik yaptı şuan minies kullanıyorum hem pişik geçti hemde sızdırma yapmıyor iyi bağladığın zaman
Burcu35 Azrakumsal bi kaç kere benimde primada çiş geçti ama tamamen bağlamamla alakalıydı. Üst kısmın yanlarını iyice belinde gerdirmen gerekiyor ve sıkı bağlamak lazım yoksa geçiyor bezle alakalı değil biz analarla alakalı 😂
Aysinnnnn Ben sleppy kullaniyorum kayinvaliden baglarken çiş geçiriyor (kiyamadığı icin gevsek bagliyor) ama ben baglarken gecirmiyor. Bence baglamanizla alakali birşey. Bir de sık sık değiştirin birikmesin
Pelinzade Bende iki bezi karışık kullanıyorum sızdırmadı bağlamayla alakalıdır çünkü görümcem bağlayınca her yerine geçmişti kenarlarına dikkat edin
Mehmet Burcu35 kesınlıkle 👍 bnde prıma kullanıyorum. hep gevsek baglıyorum hatta sureklı belını sıkıyor mu dıye bırde kontrol edıyorum. Annem baglayınca bıle sıkı olmus dıyıp tekrar baglıyırum dolayısı ile sureklı sızıyor 😬 Ama ne yapım kıyamıyorum🥰
Metehan Cnm bağlamakla alakalıdır kenar bariyerleri kontrol et düzgün olsun.. Bide erkekse bebeğin pipisini aşağı doğru olmasına dikkat et yukarı doğru kaldığında da geçiyor çiş
nrcnmrt Azrakumsal dışına geçmemesi için beline ve göbeğine gelen ön ve arka kısımlarını içe doğru bir parmak kıvırarak takarsanız dışına çıkmaz hiç. Başta benim de çıkıyordu primada bile. Doktorum söylemişti o şekilde bağlamamı. O zamandan beri çıkmıyo
NurR Azrakumsal bağlamada mı sorun var acaba iki markayı da denedim öyle bir sorunla karşılaşmadım 🤷♀️