Matmazell_ Kızlar sabah bacağında çıktı şimdi poposunun biraz üstünde var ve kolunda çıkmş nedir bu alerji mi ilk defa başıma geliyo kızım 19 aylık olmak üzere
ZumrAsel Matmazell_ kaşınıyor mu ve hamur gibi kabarıyor mu? Fotodan öyle anladım alerji olduğunu düşünmüyorum ama.
Matmazell_ Sabah çıkan 1 saat sonra kayboldu hastaneye götürmeli miyim şimdi götürsem neye alerjisini oldupu nasıl anlaşılcak 😪
Matmazell_ Mu-Mi sabahta eşim öyle dedi ama bişi ısırma şansı çok düşük 😳 bilemedim bende teşekkürler
ZumrAsel Matmazell_ fotoğraf da öyle kabarık gibi gözüküyor , küçükken bende de çok olurdu ve kaybolurdu sonra yine çıkardı ona benzettim. İnşallah geçer sizinbde geçmiş olsun.
Matmazell_ ZumrAsel benim tenimde çok hassastır kaşıdığım an kabarır ve yarım saate geçer acaba öyle bişi mi diye düşündüm ürtüker deniyo sanırm
ZumrAsel Matmazell_ ürtiker, kurdeşen diye çıkıyor. Bende bilmiyordum geçenlerde aklıma geldi araştırdım öyle çıktı. Küçükken doktora götürdüler beni, doktor korkusuna geçti bidaha çıkmadı. 😑 Ama hep olurdu sebebini hala bilmiyorm
Matmazell_ ZumrAsel ürtikerin sebebi stres canım kardeşimde var ordan bliyorm ama kızım dün kek hazırlarken harcından yemişti ben yetşene kadar el girdi tabi ağza 😬 çiğ yumurta flan var ya içinde ondan şüpheleniyorm 🙄
ZumrAsel Matmazell_ belki de ondandır sizin canım. İnşallah öyledir yani en azından etkisi geçince tekrarlamaz. Umarım geçer 🙏