NANANA kızlar bugün resmen dolandırıldım. 5 gun önce instada kiyafet siparis verdim kot tulumdu 160 tl kapıda ödemeli . MNG kargoyla geldi bugun ödeme yaptım girdim iceriye bide actim ne 5 tl lik tshert icinde . mng yi cagiricaktim gitmislerdi artik . aradım ürün sayfasındaki numarayı kullanılmayan numara yazmıslar sayfaya yazdım cevap verilmeden engellediler beni.bende Tüketici haklardan aradım malesef fatura olmadıəı icin bisey yapamıyoruz dediler. isterseniz suç duyurusunda bulunun dediler . gecen haftada bir makiaj mazemesi sayfasında reklamina aldanıp leke cikarıcı aldım geldiginse farklı ürün getirmisler serum gibi . yine aynı sey . resmeb şebekeler artik kapıda ödemelerde guvenli digil . ben Türkiyede yeniyim bilmiyodum cogu seyi ama artik dikkatli olmam lazım belliki bunlar şebeke halinde çalışıyor. sizin basiniza geldimi bu türle olaylar?
GoGirl NANANA instegram uzerinden hicbir sey almiyorum duyuyoruz o yuzden guvenmiyorum siz yeni olunca bilememissiniz daha bilindik alisveris sitelerinden alabilirsiniz gecmis olsun
Aybersa NANANA gelmez mi🤦 Instagram’da dolandirici ifşa sayfası var. Oradan bakabilirsiniz, bir de şikayet var diye bir uygulama var oraya da yazabilirsiniz satın alacağınız sayfayı. Genelde bir fikir oluyor dolandırıcı ise geçmiş olsun. Bir de şeffaf kargoyla istemek lazım ne olursa olsun😔
Pixel NANANA tüh ya üzüldüm vallahi. Ben de internetten çok şey alırım sürekli kargo gelir bana ama trenyol ve benzeri bilindik siteler dışında almıyorum. Benim ablam bir kere parfüm almıştı instagramdan. Bayada takipçi sayısı yüksek bir yermiş sonra bakmıştım. 2 tane kadın parfümü markasını hatırlamıyorum ama 500 küsür ödemiş. Bir gelmiş 2 tane çok kötü erkek after shave 😳 sonra bana söyledi araştırmak için baktım ifşa sayfasına bile düşmüş sitenin adı. Dedim sen buraya bakmadan araştırmadan neden alıyorsun.🤭 oda bir daha tövbe etmişti.
Annesizanne NANANA instgramdan hiçbirşey almiyorım ben tanıdık marka dışında Yada güvenli sayfalar dışında trendyoldan alıyorum yada lc Waikiki hepsi burada felan
Cicekimftm NANANA o takipçileri satın alıyorlar hepsi satın alınmış. Aldanmayın bilindik markalar dışında alışveriş yapmayın malesef geçmiş olsun
Aybersa NANANA içi görünen kargo ,şeffaf kargo kapalı kutu değil,bir de benim şöyle bir yöntemim var ki; hasthagla arama kısmına yazmak. Yani atıyorum , melodigiyim butik adı, #melodigiyim diye aratiyorum Instagram’da hakkında şikayet varsa denk geliyor.
NANANA GoGirl Allah kolay parayı kolaycada alır biliyorum onlar bunu kan kusar ama iste yanilmak insanı üzüyor
NANANA Cicekimftm simdi baktım takipcisi 99 binmis ben daha az biliyodum insan ister istemez guveniyor iste
Egelim NANANA Kapıda ödemenin anlamı zaten ürünün ödemesini yapmadan, teslim almadan önce açıp bakabilme hakkınızın olması. Güvenilirlik böyle sağlanır ancak. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz, bilmediğiniz sayfalardan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim, etraf dolandırıcı kaynıyor.
Sarikuzumalp NANANA sayfaya baktım zaten dolandırıcı olduğu çok belli canım. Müşteri memnuniyeti diye paylaşılmış ne bir isim var ne bir mesaj. Kendileri ürünün fotoğrafını çekio sahte profil oluşturmuşlar.
Sarikuzumalp NANANA ben instagramdan alışveriş yaparken mutlaka memnuniyet mesajlarına bakarım. İsim açık bir şekilde paylaşmışlar mı ona çok dikkat ederim. Ve de sayfanın hakkında kısmına bakın mutlaka. Daha önce kaç kez isim değiştirmiş. Gönderileri yoruma açık mı vs vs.
Sutbitkisi NANANA arkadaşım 3 tane çanta almıştı gelen çantalar 10 liralık adi pazar malı çantalardı. Aynen sizin gibi muhatap bulamadılar. Çantalar ellerinde kaldı. Çok var maalesef.
Mayisannesi34 Yüksek takipçi sayısına aldanmayın Türkiye’de çok var böyle dolandırıcılar. Doğrusu kargocu ile beraber açmanız hatalıysa iade etmeniz gerekir ama kargocular beklemek istemedikleri için böyle bir şeyi kabul etmiyorlar.
NANANA Sarikuzumalp bizim ülkede her zaman instqdan alıs veris daha cok yapılır guvenli olurdu ama burdq oyle digilmis