ilkemahsen bebegim 38 günlük doktor göbek fıtıgı var korkma düzelir zamanla dedi ama kızım cok ıkınıyor aglıyor ve bugün göbek deligi hafif morarmıs ve dısarı cıkmıs basına gelen varmı korkulacak biseymi ıkındıgından olabilirmi?
Nebahat_ ilkemahsen benim başıma gelmedi canım ama en yakın arkadaşımın kızında vardı bizzat gözümle gördüm yani rahat ol geçiyor şuan 2 aylıklar normale döndü biz bile şaşırdık ilk defa görmüştüm öyle bişey ama normal haline döndü
nneslihan ilkemahsen bizimde o dönem vardı zamanla geçiyor canım🌸 kızım çok huysuz bir bebekti ağlamaktan ıkınmaktan oldu, göbek fıtığı dışında kasık fıtığımızda oluştu onun için ameliyat oldu sadece
bicirik ilkemahsen benim kızımda vardı ceviz kadar ıkındıkça ve ağladıkça daha çok çıkıyordu.Doktorda fıtık ama geçer demişti. Dediği gibide oldu 3 aylık olduğu zaman küçülmeye başladı birdende Kayboldu normal göbek oldu çok şükür. Merak etmeyin inşallah bebeğinizinkide küçülmeye başlar kısa zamanda🌼
Kubraybars ilkemahsen Bizdede olmustu canim 2 aylık olunca gecti gitti cok şükür bende cok korkmuştum hicbsy yapmana gerek yok kendiliğinden geciyo Rabbım sifa versin 🤲