Sabriyeillke Kizima mama verirken kasiga surekli vurmaya basladi zaten huysuzdu ama gorunurde hic bisey yok sonra parmagimla baktim isirmaya basladi acaba dis tam anlamiyla ne kadar surede belli olur
KuzeyiinAnnesii Sabriyeillke Kaşığa tık tık sesi geliyormu 😊 Ses geleli bir hafta oldu nokta kadar beyazlık var tam anlamıyla çıkmadı daha 🤷🏻♀️
Happybaby Sabriyeillke 4 aydır salyaydı gece ağlayarak uyanmasıydı huysuzluk diş kaşıntısı falan uğraşıyoruz hala çıkmadı 9 aylık olucak
Sabriyeillke KuzeyiinAnnesii aynen oyle oldu canim ya kasiga tik tik vuruyo kasigi agizindan salmiyo kabariklik var parmagi sokuncada ele geliyo isiriyo ama gozuken hic bisey yok
Sabriyeillke Happybaby bizim salayalar 3 aylikti basladi 4. 4bucuk aylikti kesti simdi 6ay16gunluk yaklasik iki haftadir boyle ama gozukmedi dis oldugu anlisiliyo parmagi sokunca jel filan suruyorum cunku
Azrakumsal Sabriyeillke benim kızımda öyle görünürde bir şey yok ama huzursuzluk başladı. Sürekli arabasıı ile dışarı çıkartıyorum bşr de uyutmasan önce geceleri calpol veriyorum
Happybaby Sabriyeillke ben jel kullanmadım hiç bölgesel uyusturdugu için ya boğazına kaçarsa korkusu var
Sabriyeillke Happybaby yok ya bisey olmuyo cok sukur nohut tanesi kadar parmagimla gezdiriyorum artk dis kasicaklari banAmasin demiyo