-Alp- Benim oğlum da tam 1 aylık. Gazı olduğunda, azıcık kaka yaptığında, üstünü değiştirirken vs vs ortalığı inletiyor. Sadece emerken sakin. Tuvalete gidebilirsem şükrediyorum. Emzik hayatta kullanmam diyordum ama şuan keşke alsa diye dua ediyorum 🤭
8gunes-yildizi -Alp- benimkide aynı. Az evvel altını açıyorum ağlıyor. Ama karnıda açtı. Sonra hemen aldım doyurmaya. Tuvalet yemek banyo dediğiniz gibi şükrediyorum 😁
atopiklininannesi 8gunes-yildizi ben mamayla besliyorum sağlık sorunumdan dolayı ama emzik düşünce uyanıyor ve ağlıyor dediğin gibi o yüzden dalana kadar basında bekliyorum ağzını biraz açınca yavaşça emziği alıyorum
8gunes-yildizi atopiklininannesi Allah iyilik sağlık sıhhat versin size ❤ benimki yapışıyor emziğe, yada dalmadan aldığım için dir belki
Atamom16 8gunes-yildizi valla bizde olmadı benim sütüm kesildiği için emziremedim ama ne emzik ne biberon meme reddi yapmadı bizde ama tabi bebekten bebeğe değişiyor buda var
Duygusuz 8gunes-yildizi keşke benimki alsa 14 günlük wc ye bile gidemiyorum sürekli aglıyor vermek istemiyorsanız vermeyin sürekli emmek istemesi normal
8gunes-yildizi Duygusuz gazı için artık vermeyi düşünüyorum veni emiyor gazı olunca ee emme gazı emme gaz döngüsü olup ağrıdan ağlama krizi ve kusma oluyor
8gunes-yildizi Elfydr emzik hiç vermeyip kussada bol bol emzirdiniz yani değil mi ee gazına çözümü nasıl buldunuz ayy böyle de sürekli tekrar tekrar sordum ama 🙈
aybkkara 8gunes-yildizi ben çok memnunum valla emzikten bazen sadece aç olduğu için ağlamıyor ağlamasına dayanamıyorum emzikle susuyor. Sonuçta emzikli bir büyük insan görmediğimize göre mutlaka bir gün bırakacaklar. Meme reddi kısmını çok bilemiyorum ama benim için kurtarıcı.
ikizminikler 8gunes-yildizi 2 aylıklar şimdş 20-25 günlükken felan verdim herhalde beni emmiyorlar zaten sağarak veriyordum tam tersi emziği emip çenesi kuvvetlenince bir bebeğim beni emmeye başladı
Aleynaneva 8gunes-yildizi ani bebek ölümü sendromu diye bir şey var ya doktorlar da emziğin bunu engellediğini söylüyor
atopiklininannesi 8gunes-yildizi canım öyle yapıyorlar zaten sen ağzından Çek yavaşça en azından dene derim zaten her türlü uyanıyorlar bi kere de denediğin için uyansın hem emziği ağzından çekmeye alışmış olursun sen bebeşin emziği sert tuttuğuna bakma çek
Prensinannesii 8gunes-yildizi bebeğim yeni doğduğunda iki aya kadar tutmadı koliktitutmasımı istiyordum çünkü ağlıyor emince rahatlıyor bu seferde gazdan hastanelik oluyordu Philips sin aldım tuttu ama ondan sonra memeden uzaklaştı hangi taraftan tuttuysam elimde kaldı. Ama kızım hem emdi iki sene hemde emzik kullandı bir zararı olmadı baba
8gunes-yildizi Prensinannesii bende siz gibi olurum inşallah emzik ve meme konusunda. Komik değil ama yine de gazı var ve çok ağlıyor kıpkırmıxı kesildiği oluyor. Dayanamıyor insan
Erayeren 8gunes-yildizi hiç bir sıkıntı olmadı onu da alıyor memede alıyor biberon da alıyor çok şükür biberon da yoğun bakımda yatmıştı orada mama ile beslemişler ondan alışmış sütü sağıp bazen biberon ile verdiğim oluyor
Duygusuz 8gunes-yildizi aynen öyle gazını cıkarsan uyanıp tekrar emmek istiyor kısır döngü. En iyisi alıyorsa emzik vermek
Elfydr 8gunes-yildizi hic sorun değil. Evet kussa da bol.bol.emzirdim. o kustu ben emzirdim. Zaten emmek kendi istedi. Gazi da ozellikle sabahları cok ciddi oluyordu. Gaz damlası kullandım. Doktorumuz da bu bir süreç geçecek onunda bağırsakları alışmaya calisiyor demişti. Sonra kendi kendine gazını çıkarma noktasına geliyorlar zaten. Biz anneler gercekten sabretmek zorundayız. Her yeni doğan ayni süreçlerden geçiyor. Benim için meme reddi daha önemliydi o yuzden emzik konusunda ısrar etmedim. Bir defa verdim baktim alışacak gibi hemen çektim ağzından boş boş onu emmesi beni daha çok etkiledi. Simdi emzigi biberonu bilmiyor. Uyumak için yada gazi dinsin diye emzige ihtiyacı yok.