Ezel Kızlar bu demir ilacını yeni aldım fakat nasıl kullanacağımi bilmiyorum çünkü damla şeklinde değil ağzı şişe var yanında saşe ve bı aparat var nasıl damla olarak verebilirim ?
Gonul_celen Ezel o aparata ilacı çekip damlatanacksknız ya da mesela kaç damla biz 7 veriyoruz ortalama 0,5 ml geçince 7 Damla’ya denk geliyor baktım daha önce o kdr çekil ağzına tel seferde sıkıyorum
Thesra Ezel Yanındaki o stick kutusunu şişenin içine boşaltıyorsunuz güzelce çalkalama işlemi gerçekleştiriyorsunuz daha sonra bebeğin kilosu kadar damla kullanıyorsunuz örn; ben çay kaşığına damlatıp öyle veriyordum daha kolay oluyor
TgcDvc Ezel şasedeki tozu şişeye aktarıp iyice calkalayın sonra bası yumusak damlatmak için olan aparat var onu takın.. doktor kaç damla dediyse o kadar damlatın agzına veya mamasına genelde kilo basına bir damla oluyor
Gonul_celen Mlsyldz sulandırıp derken bn sulandırmıyorum direk cay kaşığına ya da ağzına doğrudan sıkıyorum
Gonul_celen Mlsyldz doktor bize öyle birşey söylemedi kullanan arkadaslarımda direk ağzına sıkıyor neyle sulandıracağız ki sadece emiyor mesela anne sütüyle mi
Mlsyldz Gonul_celen normalde bnde öyle zannediyodm ama okuyunca sulandirp vermeye basladm doktoruma tekrardn sorucam bi
Alyanur Gonul_celen bizde damlatip veriyoruz sulandirma galan yapmiyoruz zaten kullanimida bizim verdiğimiz gibi
Ezel Sydbll okumadigimi nereden çıkardınız ? Okudum ama anlayamadım damla şeklinde değil ağzı o yüzden tecrübeli denemiş olan kişilere danışmak istedim
Gonul_celen Mlsyldz ister direk ister sulandırın denmiş bebege direk vermek daha uygun su vermediğimiz için