reynwoman Merhabalar kızım 9 gün sonra 7. Ayına girecek 4.ayda ek gıdaya başladık hem kilosu az hemde sadece mama içiyor diye doktorumuz başlattı gayet güzel geçti ek gıda başlangıç ve devam süremiz şuanda tarhana çorbası yoğurt çorbası şehriyeli corba köfte patates vs yiyor gayet güzel dişi çıkmadı ama dişi varmış gibi ağzının içinde döndürüyor şimdi makarna haşlayıp önüne koymak istiyorum da birazda korkuyorum makarnayı yiyebilir mi boğazına kaçar mı diye ama köfteyi yiyen makarnayı da yer diye düşünüyorum 😬 ne diyorsunuz sizlerde veriyormusunuz yada çatalla eziptemi yedirsem bilemedim ama artık önüne koyup kendi yesin diye alıştırmak istiyorum
Dilekmh reynwoman canım makarna olarak bize doktorumuz ilk kuskustan başla demişti minnacık birşey ya en azından ilk defa yiyeceği için alışır demişti öyle de oldu şuan 1 yaşında çubuk makarna dışında tüketiyor hepsini
Rules reynwoman yiyebilir canım youtube da Osman gönülal diye bi doktor var onun blw videosunu izle bak çok açıklayıcı
reynwoman Dilekmh şuan zaten tel şehriyeli corbaları gayet iyi yiyor hatta şehriyesini bi tık çok koyuyorum bebeğim zayıf oldugu için biraz toparlasın diye o şehriyeler ağzına geldiğinde dişi varmış gibi çiğniyor baktım onu öyle yapınca makarna da yiyebilir diye düşündüm
Eternity reynwoman Köfteyi yiyor onu kesin yer, biz tricolor makarnalardan kullanıyoruz fusilli, arkasında 9 dk yazıyorsa sen 15-16 dk haşla, üzerine avokado sos falan yaparsın parmaklarını yer
reynwoman Eternity hi çgörmedim dediğiniz makarnayı internetten bakacağım şimdi onada, deneriz bizde o halde teşekkürler tavsiye için 🙏💐☺️