Humus Selam annisler ☺️ Sagip dolaba attiginiz sutleri bebeginize ne zaman weriyorsunuz. Mesela bebegim emiyor duzenli olarsk. Dolaptada sutlerim war. Oncelik olarak emziriyorum. Sutleri ne zman wermeliyim. Sutu werdigimde doymus olcak beni emmicek. O zman sutum azalir mi. ? Bni emince de dokaptaki sutler cope gitcek 🤷🏻♀️ Siz nasil yapiyorsunuz 🤷🏻♀️
Zeyneb Ben sey okumustum sutu arttirmak icin.once emzir sonra sagilmis sutu cocuga ver.1 saat sonra sutunu sag.2 saat sonrada cocugu tekrar emzir seklinde.Ama sizin sutunuz cok herhalde.Arttirmak gibi bir derdiniz yok.Ramazana kadar dayanirsa ve niyetlenirseniz cok isinize yarayabilir.Keske benim de cok olsa da sagsam.
Humus Zeyneb tam doymus olunca 2 saat snra emer mi ki🤷🏻♀️Sutum bazen fazla oluyor galiba. Yada bebek az Emiyor die dusunuyorum. Su an hasta istahi yok. Sagip birazini weriyorum icmedigini de dolaba koyuyorum.
Zeyneb Humus dedugim sekilde bi dene emdiktwn sonra ne kadar sut icior bi bak .sutun arttikca dolaptan ictigi sut miktari azaliomus zaten.bir de ara totalde 3 saat oluor acikir emer onu da ayarla bebisine gore ama emdiktwn bi saat sona mutlaka sag