Minik1anne Prenses39 kuzenim kızına 4 aydır kullaniyor çok memnunmuş ama ben bim bezi kullaniyorum kesinlikle tavsiyemdir
DOLANDIRICI4 Prenses39 büyük kızım 1 yaş 2 aylık küçük kızımda 35 günlük doğduklarından belli fiyatı uygun diye alıyorum memnunum
birfincantuzruhu Prenses39 valla boşa verme para derim incecik bisey ben şimdi baby turco aldım aşşşırı memnunum öneririm
ZeynepinAnnesiiiii Kizlar bimin ki kac tanesi ne kadar bende sleepy kyllaniyom suan 2 yiz 3 e geceriz 15.20 gune belki fiyat konusunda bilgisi olan varmi genelde 30 tl satiliyo 42 tanesi falan herlde nette 3 numaraya geçince belki tane sayisi dusecek
ZeynepinAnnesiiiii cok iyi fiyat bebegim kuru tenli beyaz hassas acaba degistirsemmi pisman olurmuyum dusunuyorum da ?
CankizimRavzam Prenses39 14 aylık kızım dogdugundan beri aynı bez çok memnunuz ıslaklık göstergesi var sizdirmasi yok gayet güzel bence
Pasaannesiiii Prenses39 her markanın bezini denedim bim kadar hiçbirinden memnun kalmadım üstelik en uygun fiyatlısı bim
Belinayyy Prenses39 ben denemek amaclı deneme paketi aldim ama hiç emici degil normalde 4 saatde bir bez degsitiriyorken onda her çişte değiştirmek zorunda kaldim
zeynnep Prenses39 bin bezi kullanıyorum büyük kizimida onunla buyuttum a101 bezini ikinci bebeğim doğduğunda almıştım pisik yaptı bim bezine geçtim.