Nazli35 Kızlar sürekli hep aynı çorbalar yoğurt çorbası bal kabağı patates havuç çorbası ben artık ne verecem bu çocuğa farklı tarifler söyleyin lütfen pırasa brokoli ve karnabahar gaz yapıyor diye 1 yaş sonrası vericem başka neler olabilir
[silindi] Nazli35 pırasa karnabahar brokoli veriyorum ben. 8 aylık oğlum gaz yapmıyor. Her bebekte gaz yapar diye bir şey yok deneyin bence. Ben akşamları et balık yada tavuk vermeye çalışıyorum. Bazende patates veya kabak mücver yapıyorum.
Smryna Nazli35 bende veriyorum brokoli karnıbahar henüz gaz yapmadı onun dışında,tatli patates püresi yanında organik makarna köfte,tavuk verebilirsiniz tiftikleyip ben her şeyi veriyorum az az aksam yemeği ne yiyorsak ondan veriyorum
antropologanne Nazli35 Hic gaz yapmadi o saydiklariniz, bence deneyebilirsiniz. Ispanak, yer elmasi, turp, pancar ve kereviz veriyorum. Balik corbasi veriyorum. Tel sehriye yapiyorum arada.
TospikOglusum [silindi] bende verdim canm pırasa,lahana,karnıbahar,brokoli hiç yapmadı 👍annemde ay verme yapar gaz falan dedi ama dinlemedim e ben ne vericem ozman bu çocuğa değil mi sonuçta mevsim.sebzeleri.oyle içimden geldi size yazmak istedim🌺💞post sahibine yazmak istemiyrm bana geçen postunda cevap verme gereği duymadi onca insana vermiş bana cevap yok🤔🤔
[silindi] Yer elması , kırmıZı pancar, ceviz, ıspanak, ben kereviz verdim, karnıbahar ve brokolide verdim kızıma,
[silindi] TospikOglusum belki gözden kaçmıştır iyi düşünelim, güzel geçinelim 🤌🏻😁evet kesinlikle her şeyi mevsiminde verme taraftarıyım bende 🥰🌺
[silindi] TospikOglusum Pancarı yoğurt sarımsak olarak verdim. Yerelmasınıda patates gibi koydum genelde çorbaların içine.
[silindi] TospikOglusum tatlı olduğu için sanırım benim kız severek yiyor iyice haşlıyorum elma rendesiyle rendeleyip veriyorum yoğurt sarımsak zyağı ceviz 🥰