Denizpasam Merhaba arkadaşlar, eve internet bağlatmak istiyorum, bu işlerden pek anlamıyorum, hızı kaç olmalı 16 var en düşük onun üstü 24 mgbt fiyatlar çok yüksek geldi 16 çok mu düşük olur? Sizler hangi firmanın netini kullanıyorsunuz?
BalarisiYusra Denizpasam Turkcell superonline en iyisi hiç bi sıkıntı yaşamadık sınırsız aylık 85 veriyoruz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Denizpasam Türktelekom fiber net kullanıyoruz. 2 kişiyiz zaten 12 mgbthız. Yeter de artar çook hızlı. 16 da çok hızlı. 100 tl 24 ay taahütlü ilk 3 ayda bedava yeni bağlattık ilk ay yeni bitti. ☺️ Sınırsız bu arada.
TospikOglusum Denizpasam Vodafone net kullaniyrm 79tl sınırsız çok memnunum ama eski üyeyim bu aradaa
Frm Mom070 ismi neymiş bu kullandığınızin ? Bu fiyata artık sınırsız hiccc yok eski üyelikte ve kurum indirimi mi ?
Mom070 Denizpasam Ay yok ben anlamam ben. Ama bu zamana kadar sorun olmadı her yerde gayet iyi hızlı ve çekiyor.
Denizpasam Frm cnm ben Turkcell Superonline aradım 110 TL ilk 12 ay, ikinci yıl 130 TL dedi sınırsız internet hızı 24 mgbt
Denizpasam AyPerisiVeGokPrensininAnnesi böyle bi kampanya bulamadım aslında aradım Türk Telekom u, acaba kampanya bitti mi ki
Bebekcik2406 Denizpasam türk telekom fiber internet 32 mb hızında artı tivibu aldık aylık 120 tl sınırsı tvden tabletten telefondn aynı anda 3 kişi kullanıyoruz sıkıntı olmuyor memnunuz