Burcinn3 Belki çok saçma gelebilir sorum ama merak ediyorum çocuğumu her gün yarım saat parka temiz havaya çıkarıyorum oğlum 8 aylık d vitamini dışında ne gibi bir faydaları var fikri olan ?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Burcinn3 Bilişsel olarak gelişir. Yeni çevre,yeni nesne, yeni insanlar. Etrafta kedilere seslenin,bu kuş,bu agać,bu salıncak, bu bir mavi araba gibi. ☺️
Mom987 Burcinn3 Yani çevresini tanır sosyalleşmeye adım atmaya başlar temiz hava alır 😊 Dışarıda konuşun tanıtın her şeyi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Burcinn3 Akran varsa yanına gitmesine birbirlerine dokunmalarına izin verin. Daha çabuk öğreniyorlar ve hızla kapıyorlar. Yani dışardaki yarım saat evde uğraştığınız 3-4 saatten çok daha etkili bir öğrenme. ☺️🌸
Burcinn3 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi pek kimse olmuyor birde korona malum uzaktan görüyor insanları,bebekleri pek yaklaşmıyoruz 😇 Eve gelince uykusu direk geliyor bu yönden çok iyi 👍🏻
Swtlna Burcinn3 1 yaşa kadar öğrendiklerini gösteremeseler de beyinleri inanılmaz bi hızla gelişiyor, götürün izlesin 6 aylıktan beri karantina ve çok soğuk havalar hariç her gün çıkarırım, küçücükten beri izler her şeyi ve anlatırım