Koalina HappyKids Almasaydım dediğim şeyi hatırlamıyorum çünkü çok az şey aldım yakınlarımdan aldım hep ve şimdide işi biteniveriyorum iyiki aldığım dediğim şeylerin başında ise kabin boy bebek arabam geliyor
ZMK HappyKids kraft time bebek arabası 👍🏻 Xiaomi kamera 👍🏻 Oto koltuğu👍🏻 manuka çanta 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Sophie diş kaşıyıcı 👍🏻 Nuna leaf👍🏻 ikea mama sandalyesi👍🏻 Babyjem bakım çantası👍🏻 oioi yemek seti👍🏻 philips avent pipetli suluk👍🏻 korbell bez kovası👍🏻 Oyun halısı kızım sevmedi👎🏻 Hamak👎🏻 0-3 ay kıyafet 👎🏻 (3 ay boyunca sürekli kıyafet alışverişi yaptık 😂)
EmineB10 Dryzkl bondigo marka çok basit bir şey ama çok kullanışlı hafif olduğu için her yere taşıdık piknikte bile kullandık. Titreşimi de sanki gaza iyi geliyordu
Mesmes Reflü yatağı 👍 Süt sağma makinesi 👍 Park yatak 👍 Bol battaniye 👍 Çıt çıtlı zıbın👍 Emzik ❌ Emzik zinciri (emzik tutmayan bebeğe okadar para verip isimli emzik ipi almakta ne mantıksa :/) ❌ Puset ❌ ağırlıktan başka bir şey değil bebeği kucakta taşıdık. Hiç kullanılmadı satacağım. Ayaklı tulum ❌ sadece bir kere giyiyor hemen küçülüyor. Çıtçıtsız üstler ❌ sürekli beli acılıyor pijamanın içine koymak zorunda kalıyorsun oda rahat olmuyor.
Bebesaaaa Allah için yardım edin emzik tutmayan bebeğe ne alayım yani tutmak istiyor ama ben ne alayım
Sirius-10 6 tane emzik👎 Oyun halısı 👎 2.8 tog uyku tulumu👎 Bebek tarif kitabı👎 Çok fazla Müslin 👎 avent biberon👎 oyun matı 👍hışırtılı kitaplar 👍 kıyafetlerin çoğunu 3-6 ay almak👍 Anne yanı beşik 👍 göğüs pompası👍 Kabin boy bebek arabası👍
YesimEylul HappyKids babynest ,mama sandalyesi ,anne yani beşik ,oyun halısı 👍 Bebeyatmaz, bebek yorgan yastık, kanguru, gümüş kapak ,göğüs pompasi, markalı emzikler (bakkal emziğini aldi)👇
Mum22 HappyKids biberon, emzik, donence hic kullanmadi. Gumus kapaklar, oyun halisi, reflu yatagi iyi ki almisim.
aysegul_67 HappyKids İkea mama sandalyesi iyikiiiii almışım parasına değer ve vicco ilk adım ayakkabısı iyi ki almışım. Ama fazla gereksiz oyuncak ve kıyafet aldım🥺
Dnacar83 Gizemaykut07 emzigi dogdugu gun vermezseniz almiyor ben ilk dogdugunda verdim ilk emzirmeden sonra cokda rahat ettim
Gizem_01 Dilosssss merhaba beyaz gürültülü titreşimli beşik aksesuarını nerden aldınız bende öyle bisey arıyorum.
Zeynepazramm HappyKids iyiki almışım dediğim anakucagi ve kanguru dönence keşke almasaymışim dediğim şarjlı göğüs pompası biberonlar ve emzikler