Eise DenizEfeMom ben de yorumlara bakarak almadım bi biberon tutuverin altına pompa özelliği yokmuş kendi akışındaki sütü hızlandırıyormuş
Cigdemra Reflu yatagi 👌 Kanguru 👌 Sepet besik 👌 Philips yenidogan biberonu ve emzigi 👌 Bebek bakım cantasi 👌
ikizminikler Cigdemra reflü yatağı ✅ philips emzik ve biberonlar ✅ süt sağma makinesi keşke çiftli alsaydım ✅ silikon göğüs kalkanı✅ hamak✅ nuna leaf aldım o kadar sevmediler üç kuruşluk hamak sevdiler 😂❌❌ baby nest❌
Tuagc HappyKids yeni dogan kiyafetleri daha büyük almalıydım çoğunu giyemedi, alt acma minderi almayin yerine bebek bakım örtüsü kullanın 😀
Nnefes HappyKids park yatak aldım keşke hiç almasaydim kızım hiç yatmadı kenarları kapalı olduğu için cesaret edemiyorum yatırmaya çünkü yüzünü görmem lazım gece uyandığımda, anne yanı alıp daha sonra Montessori yatakları tercih edilebilir..birde joei marka bebek arabası keşke almasaydim pusetin işi bitsede kızın yüzünü kendime ceviremiyorum beni görmeyince de tedirgin oluyor kızım ayrıca ruzgarida yiyor 😳
MinikOsman Nnefes rüzgar için soğuk havalarda bebek arabasının yağmurluğunu takın içinde sıcacık olur 🥰 hem bebekler için corona ya karşı bi nevi maske görevi görüyor 😁
Eyburnus Feyzosunannesi geç kalmadın zaten 3. Aydan sonra kanguru kullanımı başlıyor 1 yaşından sonra bile kullanabilirsin her bebeğin yürüme potansiyeli farklı kimi 9. Ayda yürüyor kimi 1 buçuk yaşında onu bilemezsin bence çok gerekli bir ürün
PembePelikan Aysunn327 hiiiiç memnun kalmadım aklım olsaydı en baştan baston tipi alırdım. Çok ağır taşıması kaldırması bi dert zaten kısa bir süre sonra bebek büyüyünce kullanılmıyor. Ben almayın derim. Şimdi chicco ohlala baston tipi aldım muhteşem bişey çok rahat ettim yeni doğandan itibaren kullanılabilir kuş kadar hafif tek elle kapanıp açılıyor. Bu özellikler çok önemli kullanınca anlarsınız
Hanzade06 gunescanilhan O zaman bir de araba tavsiyesi alsam senden:) Kreme de bakayım canım çok sağol.2 buçuk aylık benim kızımda bugün dışarı çıkayım dedim hava güzel diye slingte asla durmadı yine kucakta çıktım eve nasıl döndüğümü bilemedim valla :)
gunescanilhan Hanzade06 kraftın pro fit plusını aldık çok memnunum. Travel sistem. Eşim ve uzun boyluyuz boyumuza göre sürüş keyfi gayet iyi. Boyunuz çok uzun değilse o da ayarlanıyor. Fermuarlı bagajı var. Yürürken ayağınıza çarpmıyor ve en önemlisi çok sallanmıyor takur tukur yapmıyor :)
yagmurathan HappyKids anakucağı , müslin , önlük, oyun halısı, emzik , reflü yatağı iyiki almışım .gereksiz bir sürü biberon hele cam olanlar 😒 , babynest hiç kullanmadım saçma bişey süs sadece ..
Zolizo HappyKids reflü yatağı, emzik, puset 👍 Keşke alsaydım diyebileceğim şey otomatik sallanan ana kucağı. 😊