Sevdasoylu kızlar bebeğimin üstü açılmış gece ve sabah kalktığımda elleri ayakları buz gibi olmuş hemen bi battaniyeye sardım birde yorgan örttüm üstüne. Başta burnu tıkanmış gibiydi ama şimdi açıldı ısınınca ama hastalancak diye çok korkuyoru. Odayı şimdi iyice ısıtıyorum birde acaba fitilmi versem? Hasta olmasını nasıl önlerim?
Cagla Sevdasoylu hasta olmadan fitil vermek bence olmaz cnm. Bebeklerin herzaman elleri soguk olurmuş ki zaten. Sırtına ve göğsüne baksaydin sicakligina. Ordan anlarsn soguk olup olmadgni.
Deletedmom324 Sevdasoylu dılasıl sistemi en aon ayak ve ellere ulastıgı için soguk olması cok normal. Ensesine ve gogsune bakarsınız bir dahakıne. Uyku tulumu alabilirsiniz. Boylelıkle hiç tasalanmazsınız
Sisi Sevdasoylu kac aylik bebegin? Ben burnu az tikansa hasta olcagini isaret etse hemen ihlamur iciriuorum 25 - 50 ml felan az birsey ama hemen etki gosteriyor canim. Bebegim 5 aylik bu arada insallaj hasta olmaz kuzucuk. Uyku tulumu giydirseniz aslinda gece boyle sknti yasamazsiniz.
AlyaBaby Sevdasoylu canım panık yapma elı ayagı soğuk olması normal ğşüdügnü ense ve göbeğinden anlataın ayrıca benım kızım 5 aylık hiç üstünü örtmem öyle yatıyor üstünü örtünce sınırlenıyor ayrıcada corapsız yatar 😬evımde 24-25 derece zaten
Cagla Sevdasoylu üşümemistir ozaman cnm merak etme. Ayrica sana bi tavsiyede bulunaym. Benim bebegmde gece cok aciyor üstünü ayaklariyla aciyodu. Daha sonra bitane uyku tulumu aldm linktedki gibi üstünede bitane kalın battaniye örtüyorum cok rahat oluyor. Yuzune çekip kapatma gbi durumuda olmuyo ayrica. https://www.google.com/search?q=uyku+tulumu+bebek&client=ms-android-huawei&prmd=sinv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiu3qW10OzgAhWFsnEKHd9sCegQ_AUoAnoECAwQAg&biw=360&bih=524#imgrc=2ZVb8yY1SFftBM
Minikheyecan Sevdasoylu benm bebegimin elleri ayakları hep soğuk ev 24 derece olmasına rağmen. Burnu ve karnına bakıp anlıyorum bende
Cagla Esracim uyku tulumu bebek için c&a yazarsaniz google cikiyor cnm. Yok ben sıfır kollu kullaniyorum evim sicak oldugu icin ve o sifir kol daha rahat oluyor. Omuzlarndan çıtçıtlı ve kenarindan da fermuarlı.
Bahalp Bebekler genellikle üstü açık yatmayı severler, panik yapmayın. Eğer üşüseydi bunu ağlayarak size anlatırdı. Evinizin sıcaklığı 23 derecenin altında değilse hiç problem yok. Aksine sıcak bebeği hasta eder, sıcakta mikroplar daha kolay ürüyor. Ben tulum kullanmıyorum, bebeğimin üzerine ince bir batteniye örtüyorum. Kalın olması tehlikeli kendi üzerine çekiyor çünkü.
deletedmom2200 Sevdasoylu fitil her durum için gereksiz bu durumda daha da gereksiz sakın verme. Bebek el ve ayaktan üşümez ense ve koynuna bak. Ayrıca uyku tulumu giydirmeni tavsiye ederim. Üşüdüğü için değil de odanın nemi yetersiz olduğundan burnu tıkanmış olabilir. Bunlara dikkat etsen yeter canım
Happybaby Sevdasoylu 3 ay önce benim oğlumda gece üzerini iyice ördükten sonra bi uyandım ne ara tepinmiş üzerini açmış heryeri buz gibiydi sabaha kuru öksürüğü başlamıştı bol bol emzirdim sütünden geçer diye bol bol ıhlamur içtim herhangibi ilaç yada şurup icirmedim 1 haftada kesilmişti
Deletedmom324 Sevdasoylu tulum alacaksanız da kolsuz alın. Hava alması sart içinin. Tog degerıne bakın tulumun. Benım uyku tulumu tog 1.5. Evim 22-23 derece. Ne terliyor ne usuyor. Üzerine ekstra birsey ortmeye gerek yok zaten tehlıkelı.