1anne1bebekkk Merhaba kızlar oğlumun kulakları çok bükülüyordu yastıktan dolayı felan 5. Ayında biraz kepçelik var şimdi bant kullanmaya başlasam faydası olur mu
Alya112 1anne1bebekkk bende burda bekliyim sürekli katlanıyor o şekilde uyuyor düzeltsem bile uyanıyor tekrar katlanıyor 🤦🏻♀️
Fatosemir 1anne1bebekkk yaaa bana da lazım o banttan :) ben kepçe olmasın diye uğraştıkça o inadına katlıyor kulağını 🤦🏻♀️
1anne1bebekkk Alya112 aynen canım katlanık şekilde uyuyor uyanır diye düzeltemiyorum da şapka kullanmayı hiç sevmiyor takınca basıyor çığlığı ne yapacağız bilmiyorum 😂
Fatosemir Mom095 işe yarar mı ki ben sık şapka kullanıyorum kafasını oynata oynata çıkarıp öyle uyuyor. 🤦🏻♀️
Fatosemir 1anne1bebekkk yorumları pek iyi değil :) işe yaramamış görünüyor bunun yerine bandana daha mantıklı geldi bana :)
Dn-bal Ben kullandım bir işe yaramıyor ilk 3 ay dan sonra bandana taktım oda yaramadı zaten zor tutuyor kafasında 🤣
Eymeninanasi2020 Aynı sorunu bende yaşıyorum 40 ı çıktığından beri şapka taktırmıyor beyefendi kıyamet kopuyor şapka takınca. Bandana çözüm olur mu ki muhtemelen onu da çıkartır kıpırdana kıpırdana 😂😂