Yusufcennetim Arkadaşlar merhaba 4 aylık bebeğim var.Dönmeye başlamıştı çok güzel kendi kendine birşeyler yapıyordu şimdi bıraktı dönmüyor acaba neden olabilir bilgisi olan var mı bazıları kalpazanlık yapıyordur diyo ama bilmiyorum hiç
Mcan Yusufcennetim benim bebeğim de5 ayljk çok hareketli ama henüz dönmeye başlamadı yan dönüyor falan ama yüz üstü içim daha erken değil mi yada sırt üstü için, 🤔kalpazanlık yapıyır ne demek peki
Mom042 Yusufcennetim benimde kizim 4 aylik saga sola donuyor birkerede yuz ustuden sirt ustune dondu ama cani isterse yapiyo bikere tek yapti tobe dahada yapmadi 😂😂😂
Adeviyee Yusufcennetim işine gelmiyordur benim bebeğim de dört buçuk aylık dönüyor ama canı ne zaman isterse 😂
Yusufcennetim Mcan benimki de hareketli çok dönmeye başladı bıraktı sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyordu.
Yusufcennetim Yusufcennetim Mcan sizinki dönmüyorsa o zaman normaldir her bebeğin gelişimi farklı olurmuş yaş beni bırakmış olması endişelendirdi bu arada kalpazanda 😊 eşim Trakyalı benim ondan geçti sanırım ağzıma üşengeç demek üşengeçlik yapıyor diyorlar
Mcan Yusufcennetim kusura bakmayın herkesin dili farklı o yüzden merak ettim sordum öğrenmiş oldum 😇🤗 bence bebeklerin üşengeçlik dönemi var dediğiniz gibi her bebeğin gelişimi de farklı
Mom042 Yusufcennetim bisey sorucam kizimin genelde elleri acik ama yuz ustu yumruk yaoar bi yeri tutumca obur elini serbet birakir ama bazen yumruk yapiyo acaba kendini guvende hissetmek icinmi yoksa karsusindaki seyi tutmak icin sizinde oylemi
Yusufcennetim Mom042 bilmem hiç dikkat etmemiştim genelde elini yumruk yaptığınvdackarni aç oluyo benim oğlumun karnı doyunca yeniden açıyor bakıyor ☺️ takip edin belki sizin kıdem aynı sebepten olabilir belki de dediğiniz gibi kendini güvende hissetmek istemesindendir