Numanveosman Dişler tomurcuk halinde 🤦🏻♀️ Patlamadı henüz ama çok huzursuz ve sürekli kaşımak istiyor...
Deletedmom345 Numanveosman 4. ayın sonunda çıktı oğlumun ama 3 de mümkün tabi.Henüz küçük olduğu için karanfil kürü uygulayabilirsiniz çok rahatlatır.
hellomom Merhabalar, benim dişlerim 3-4 ay arası çıkmış. Küçükken dişlerime çok dikkat ettiğimiz ve öyle çok tatlı asitli yemememe rağmen dişlerim çok çürürdü. Sonra bir diş doktoru dişlerim erken çıktığı için florür eksikliği var dişerde o yüzden çok çürüyor diye tedavi uygulamıştı. Eğer dişleri bu kadar erken çıkıyorsa şimdiden bir diş doktoruna gösterin öyle bir eksiklik olmsın, ilerde sıkıntı çekmesin yavrucak:(
Havvahavvaejderha hellomom bende 3 aylıkken çıkartmışım ama çok şükür 28 yıldır taş gibi 🤣oğlum da 3. Ayda çıkarttı bakalım o genetik te olabilir dedem 95 yaşında vefat etti ana düştü hepsi 4 tane eksik vardı 🤣🤣🤣
hellomom Havvahavvaejderha ne güzel:) benim ailemde tek sorunlu benim maaşesef. İnşallah bebeğinizinde sağlıklı dişleri olur.