Annebebek58 Kizlar size zahmet sabah kahvaltida neler yediriyorsunuz onlari soylermisinizz cici bebe yedirmekden gina geldi artikk neler verebilirimm Oyle istahli biri de degill ne sever
Mommyy70 Annebebek58 ıspanak kavuruyorum pırasa kavuruyorum bazen karnabaharla veriyorum kuşburnu marmelatı zeytin azicik pekmez
drn5410 Annebebek58 bende burda durayım haşlanmış yumurta ağacı çıkacak kızımın içinde yakında gıdaklıcak🤣
Busranehirmila Annebebek58 7 buçuk aylık benim kızım. Sabahları yumurta haşlıyorum sarısını eziyorum çatalla üstüne biraz anne sütü veya su koyabilirsin kolay yutsun diye. Yanında muz eziyorum avakado varsa biraz avakado ezip üstüne pekmez döküyorum 1 çay kaşığı. Genelde kahvaltılarımız bu şekilde oluyor
Busranehirmila Annebebek58 üzerine pekmez koyup veya muzla karıştırarak denediniz mi muzun tadı çok baskın olduğu için yumurta belli olmuyor
Aysess38 Minika54 bende bugün denedim öyle karıştırmayı çok sevdi 🤗 ben de yarım yumurta sarısı ,yoğurt ,cici bebe ,birazcıkta pekmezle karıştırmıştım😇
Minika54 Busranehirmila canim normal ebebekte hunap var çok güzel bence onu alin verin ama yer mi onu bilmem ben hem hünap bidr nornal bim deki cici bebe yi oda cok kullanmadım epi topu 6 7 aylikken kahvalti icin yarim muz 1 yemek kaşığı keci boynuzu pekmezi az ceviz duvup koyoyirdum labne peynir az yarim kaçık 1 2 tane cici bebe cici bebe cok sekerli asla cok kulnmayin derim ben en fazla bi iki kutu ya kulandim ya kullanmadım cok iyi birsey degil dedim gibi 1 2 tane den fazla vermeyin yogurtla da güzel olur 💖
Busranehirmila Annebebek58 ben hamm markasınınkini kullanıyorum e bebekte var ancak bu bitince aşçı anne veya vitmadan alacağım. Bu da güzel gerçi ama onları da denemek istiyorum. Bir de yumurtanın yapısından öğürme yaşayabilir bu beğenmediği anlamına gelmez çünkü daha 7 aylık yumurta beğenmiyor diye vermemezlik yapmayın verin siz o alışacak. Biraz yapısını değiştirin sadece. Anne sütüyle beraber ezince kıvamı çok değişiyor öyle deneyin yine olmazsa dediğim gibi pekmez muz vs karıştırın verin
CigdeminMevasi Annebebek58 kıxım 7,5 aylık muzlu pankek yapıyorm Yumurta sarısının omlet yapıyorum bazen peynirli yapıyorum bazen sade zeytin veriyorum bugün de ekmek yaptım ekmekle vermeye başlayacağım
Busranehirmila CigdeminMevasi ya ben bi kez denedim yumurta sarısını omlet yaptım ama o kadar ince oldu ki en küçük tavamda bile. Kağıt gibi oldu yiyemedi çocuk. Siz nasıl yapıyosunuz merak ettim
CigdeminMevasi Busranehirmila küçük taba almştm kızım için ona koyuyorum direk biraz dağıtıyorm ince oluyo ama çok değil ben köy yumurtası kullnıyorm blki ondan biraz yoğun olbilr sarısı snra bölüp veriyorm aslında ince olsada olur bnce krep gbi peynir sür ver
drn5410 Busranehirmila ben çay kaşığı ucuyla tam buğday unu ve birazcık su koyuyorum kıvamı çok iyi oluyor
ezogelinn Annebebek58 Bir kaşık formül mamaya yarım muz 2 cici bebe yarım yumurta sarısı yarım ceviz bir çay kaşığı keçiboynuzu özü bir çay kaşığı labne karıştırıp veriyorum severek yiyor 7 aylık olmak üzereyiz
Busranehirmila Esranurr sarısı veriliyor benim doktorumda her sabah 1 yumurta sarısı ver dedi herkes ver diyor verme diyen ilk kez duydum
drn5410 Esranurr aa bana da ebemiz dedi yumurta sarısı başla istersen dene alerjisi yoksa verirsin dedi denedim sevdi yiyoruz kaç haftadır 7 aylığız