Serrakus Dilcem28 besin alerjisi olabilir süt ürünleri yumurta vs. Ben köpüklü kaka ile fark etmiştim
Defnekokusu Dilcem28 laktoz intoleransı çölyak Inek sütü alerjisi olabileceği gibi, sadece sizden geçen gazdan kaynaklı bazen basınçlı kaka yaptıklarında köpürebilir. Doktorunuza danismanizi tavsiye ederim.
Flamingom Dilcem28 kızım gaz içinde kıvranırdı. Kakası yapınca köpük köpüktü gazdan dır. Ama anlamadım 4 ay sonra mı oldu. Biz de 1 haftadan sonra başlamıştı.
Merve-miray Serrakus Benim kızımın da çok gazı sancısı olurdu ve köpüklü yapardı sorun etmemiştim gazı var ondan öyle yapıyordur diye. 3 gün sonra 10 aylık olacak şükür hiç bişeye yok demedi ek gıdada
Dilcem28 Defnekokusu alerji için de test yaptırmak gerek 4.5 aylık bebek için uygun olur mu ki? Kaka yapmadan önce pat diye ses geliyo sonra yapıyor
Serrakus Merve-miray bende ilk başlarda gazdan düşünmüştüm. Gürültülü kaka yapıyordu köpük ondandır dedim sonrasında kakadq mukus venkulak arkasında döküntü olunca doktorumuz besin alerjisi diye yönlendirdi. Elbette illa köpük var diye alerji olacak değil