Anneogul29 Kilzar bebeğim 9 aylık kahvaltıda neler verebilirim sizlerden fikir almak istiyorum ben beyaz penynir yumurta sarısı yoğurt pekmez ekmek içi bazen pankek yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz veya daha farklı neler veriyorsunuz
Adanurymn Anneogul29 bazen irmik pisiriyorum farkli olsun diye icine bebe biskuvisi (istege bagli) pekmez muz veya elma koyuyorum veya peynir pekmez koyuyorum Yumurtayı muz ve peynir pekmezle karıştırıp veriyorum sade yemiyo cunku yumurta portakal suyu sıkıyorum yumurtayı omlet şeklinde yapıyorum 😊
Anneogul29 Adanurymn kaç aylık portakal suyu veriyorsunuz portakal asitli olduğu için verilmiyor diye biliyorum yoksa bende vermek istiyordum
Adanurymn Anneogul29 8 ay 23 gunluk doktorumuzun kontrolünde ilerliyoruz alerji durumu olmadigi icin veriyorum ben
canimoglum_2020 Anneogul29 sularını vermeyin direk posası ile portakal tattırın ben de mandalina verdim 3 gün bi sıkıntı olmadı özellikle c vitamini demir emilimini güçlendiriyo sabahları ben muz avokado elma armut evde hangisi varsa ondan da veriyorum
Adanurymn Anneogul29 biz portakal yiyoruz yani baya bisey olmuyo zaten suyunu emiyo sikipta verdim ama siz bilirsiniz yinede benimki bi oneri pisik vs gibi bi durumu yoksa deneyebilirsiniz azar azar