aysenur_58 arabeskanne şuan flormarin fondoten 130 dan 50 tl ye dusmus. Göldenrose 54′li far paketi 21.80 far paketi küçük ama inanılmaz kurtarıcı. Newwell 6ml 3 lü ruj seti 130 dan 51.90 düşmüş al istersen
Eesay arabeskanne Nars ın kapatıcısıyla pıt pıt gözaltlarımı kapatıyorum. Benefit They’re Real kullanıyorum rimel olarak. Bir de herhangi bir allık. 3 dakikada günü kurtarıyor🌸
sukayhanacar arabeskanne valla nars,mac,benefit favori 3 markam. Dışarıya cıkıyosam nars kapatıcı hemen benefit badgal bang rimel ve mac allık miis ama allık şu ara kullanamıyorum malum maske takıyoruz.
Synmannesi Eesay kapatıcı arıyordum bir bakayım dedim 300 TL rimelin 300 tl ultra zenginsin herhalde maşallah çok pahalı ya
Eslemsmom arabeskanne note matlaştırıcı etkili fondöteni, revolution far paleti, note likit ruj kullanıyorum. Rimelde kıvrık yapan güzel gösteren bulamadım henüz. Gerçi makyaj yapmayalı da epey oldu 🙄
Eesay Synmannesi ultra zengin değilim. İndirimli hallerini takip ediyorum, her gün makyajlı gezmediğim için uzun süre kullanıyorum. Zaten gratis, rossman gibi yerlerde bile 70-80 liranın altında bir kapatıcı bulmak artık çok zor🤷🏻♀️
Bsecill Synmannesi loreal infallinle kapatıcı muhteşemdir profesyonel markalara eşdeğer, mac prolongwear da güzeldir bütçene göre karar verebilirsin
Circassian_ arabeskanne shiseido sports bb crem kullanıyorum. Terde, suda akma vs yapmıyor memnunum. Rimel olarak KIKO kullanıyorum, aynı markanın kapatıcısından da asırı memnunum. Tabı makyaj oncesı nemlendırme cok onemlı yoksa bır anlamı kalmıyor 😻
Sevgi1 SedAsel66 bişi sorcam pudra fondöten falan Yagmursonrasitoprakkokusu pul pul olmasın diye napıyorız kızlar
SedAsel66 arabeskanne o kadar çok var ki hangi birini önereyim hepsi benim bebeklerim 😂 eşimden özel olarak evimize giyinme ve makyaj odası istemiştim evlenirken sağolsun kırmadı beni ama sığdıramıyorum yine de. Organizer alırken kız pardon güzellik merkeziniz mi var ondan mı bu kadar çok makyaj organşzer aldınız demişti düşün😂 ama şu an favorim maybelline sky high maskara 💕💕
Yagmursonrasitoprakkokusu Sevgi1 bu marka için soruyorsan ben bu markanın pudra vs.sini kullanmadım hiç. Maskara, ruj, farını falan kullanıyorum canım