Busegg Efege yaa nasıl anlıyosunuz acaba diş olduğunu benim kızımda üç-dört gündür çok huysuz geceleri ağlayarak uyanıyo devamlı kulağını çekiştiriyo herşeyi yemeye çalışıyo ama baktığımda hiç anlamadım.
Pankek Efege Benim oğlum yeni diş çıkardı. Öncesinde böyle kabarmıştı. Birkaç güne de çıktı. Ama benimkini değil fotoğraf çekmek çenesini dahi tutturmaz. Ben dişi çıkana kadar bakamadım hatta dişini tesadüfen gördüm elletmez kendini
Efege nursocum sanki biraz erken gibi geldi bana tereddüt ettim 😊 drumuzda her bebeğin gelişimi farklı kardeş olsalardı bir tutma demişti ama annelik işte illa kıyaslıcam
Efege Busegg canım 2 buçuk aydan beri elini hep ağzına götürdü otal dönemdir diye geçici diye düşündüm bu sefer çenesine salyalar kabarcıklar oluştu küçük diye hiç düşünmedim 3 gündür de ishal
semanurozturk benim oğlum 12 ay 20 günlük hala diş yok ama yerleri baya belirdi heyecanla bekliyorum valla😂
Busegg Efege bizde gece saat başı ağlayarak uyanıyo eli kulağında. Salyadan yüzü tahriş oldu . İnşallah diştir başka bi sıkıntısı yoktur diyorum cuma doktora götürücem . Kendim bakınca da anlamıyorum malesef😞
Efege Pankek bende uyurken çektim benimkide elleyince ağlıyor sinirleniyor hemen damağonı kaşımaya çalışıyor
Pankek Efege Burun temizliği yaptırıyor mu bari. Biz binbir türlü şekle giriyoruz bir sümüğüm peşinden koşmak için