Pmbgl Hanımlar 3 günlük bebeğim var olabildiğince emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyanmak bile zor sanırım gerçi herkes çok küçük zaten bu kadar emer dedi ama benim göğüslerim bir hayli sertleşti ve açıyorlar bir önerisi olan var mı durum acil maalesef🥺
zeynepela2 Pmbgl hemen pompa al göğüsleri boşalt. Şuan alamıyorsan elinle bardağa sağ o göğüslerin boşalması lazım
B123A_ Pmbgl süt doluyor göğüslerin canm çocuk çeker ama tam boşalmıyo galıba göğüslerin istersen pompayla sag bıraz rahatlarsın bebiş küçük oldugu için yorulur boşaltamaz tam göğüslerini
Shaliya Pmbgl o durum gerçekten zor bana ateş ve ağrı yapıyordu bende bebeğimi sık sık emzirerek giderdim
27Melikekaplamorak27 Pmbgl canım gögus pompasıyla sağ keşke benim de sütüm olsaydıda oğlumu emzirseydim
Deletedmom5284 duşa gir memelerine masaj yap dıştan uca doğru, YouTube’dan izle meme masajı diye, sıcak su tut bol bol, çıktıktan hemen sonra sağ hiç bekleme üstünü giymeden sıcağı sıcağına sağ, sonra elle sağma videosu izle, elinle de sağ
Pekmeziletahin Pmbgl canım daha çok küçük olduğu için gösünü tam boşaltamıyor allah korusun mastit olursun hemen elektrikli pompa al sağ emdikten sonra bebeğin buzluga at süt torbalarına koyup yoksa çok daha acı çekersin hem o şekilde sütün daha da verimli olur 1 ay sonra yumuşucak göğüslerin ozaman iyi emer ilerde ara ara çıkarıp omlarında içirirsin mastit olmaya yakınsın hemen sağ gögüslerini acısı çok kötüdür seni çok iyi anlıyorum
Havuctursusu Pmbgl merhaba ilk gunler sütün az olması normal, göğsünün sertlesmemesi icin süt sagma makinesi ile sagmani tavsiye ederim, sagdigin sütte cok olmayacak merak etme oda normal ve bol bol emzir ,emzirdikce süt kanallarin açılacak. (Sagdikça da rahat edeceksin) Bebek zamanla daha fazla emecektir. Birde ilk hafta altin süt gelir, o cok kıymetli sariliktan koruyor bebegi Daha sonraki haftalar sütün rengi değişecek ve asil süt o zaman gelecek.
Hndd Pmbgl elektrikli ile sağım yapacaksanız kademeli yapın masaj ayarı da dahil her seviyede 5 er dakika sağın hemen rahatlar