Xyz1234 Kızlar banyonun camının önüne güvercinler konuyordu şimdi baktık banyo hep bit gibi minicik biseyler nasıl temizliycem başına böyle bişey gelen var mı??
Rules Xyz1234 ayy canım içini karartmak gibi olmasın onlar çok illet ya arınmıyor. Balkonuma yuva yaptı yıllarca temizledim ilaçladım bi sonraki sene yine geldi. En son balkonu kapattım komple evi de ilaçladım öyle geçti. Bi yeri benimsedimi sürekli geliyorlar.
Nurcan03 Güvercin biti muhtemelen. Geçmiş olsun. Benim üniversitede öğrenciyken başıma geldi. Böcek ilacı sıkıp sonra da iyice çamaşır suyuyla filan temizlemiştim. Tabi imkanlar da o kadarına yetmişti. Farklı yöntemi varsa da bilmiyorum. Ama temizlenmişti.
Nurcan03 Xyz1234 bilgim yoktu siz sordunuz diye baktım bunu buldum. Maalesef bulaşabiliyormuş. Ben yaşamadım çok şükür. İsterseniz bu yazıyı okuyun. https://www.atlas-muhendislik.com/kus-bitinin-insana-zarari/
Xyz1234 Rules bitler mi güvercinler mi ya yuvası vardı galiba yavrular uçunca kuskovar yaptırmayı düşünüyorum
Rules Xyz1234 güvercinler ama onlar her sene geldikçe bit yapıyor. Bende her gidişlerinde temizliyordum ama yine geliyordu en iyisini yaparsın
Xyz1234 Yusufcum minicik siyah bişeydi böcek ilacı vardı evde onu sıkıp sirkeyle temizledikbişey kalmadı