muallim_annee Kızlar üç gün önce 61 .20 idim bugün tartildim olmuşum 64.5 nasıl oldu ikisi de sabah kilom ve afedersiniz ama wcden sonraki ;)
muallim_annee Gulcan88 evet canım galiba ondan . Kendimi sis hissediyorum adet olucam bir hafta kaldı
Linaninannesiii muallim_annee sen dikkat et adet döneminden olabilir aman yinede fazla kaçırma 3 günde çok bence benim gibi kilo takıntın varsa helede😂
muallim_annee Linaninannesiii ya böyle balon gibi şiş hissediyorum kendimi kasıklarım ağrıyor umarım adet öncesi siskinliktir
Linaninannesiii muallim_annee inşallaj canım benimde 36 gün oldu doğum yapalı hala bacaklarımda ödemler var hala çoraplar bileğimde iz yapıyor hamilelikte başlamıstı nasıl gecedek ödem emzirmede yeşil çay içilmiyor sanırım 😞
muallim_annee Linaninannesiii benim oğlum 5 aylık . 60 ile hamile kaldım 80 ile doğurdum . 61 e düştüm diyordum ki bir baktım 64 u geçmişim .nasıl oldu üç günde anlamadım. Geri kilo almak istemiyorum . Ama şiş gibiyim .2.aydan beri düzenli adet görüyorum umarim ondandır siskinlik bir haftası kaldı