Prensesss_annesiii Kizlar kizim 16.5 aylik inek sutu hangi marka iyi sizce veya koy sutu dahami iyi olur hangisini onerirsiniz
AEAC Prensesss_annesiii benim kizim da devamli sut içiyor dogal sut kullanıyoruz cok da memnumun markettekiler su gibi resmen dogal sut icince anlasiliyor zaten farki
MeteNaz Prensesss_annesiii kesinlikle kutu süt alın. Çiğ sütte zararlı mikrooRganizmalar ürüyor. Kaynatıp verdiğinizde de bu zararlıların hepsi ölmüyor. Zaten yararlarıda kaynattığınız için kyboluyor. Sağlık açısından kutu süt tercih edin. Çiğ sütü yoğurtta kullanabilirsiniz
Sedaahmet Prensesss_annesiii köy sütü kullaniyorum ogluma. Günlük taze süt alıyorum. Sütçüm var zaten. 2 güne bir köyden getiriyor süt.
Prensesss_annesiii AEAC dogal sut dediginiz koy sutumu banada o su gibi geldi sanki veya aldigim yer mi iyi degildi acaba
Zeynepazram MeteNaz ben günlük sütle yogurt yapıyorum file markette oranın sütünü alıyorum daha bir yogun sütü hatta icinde parca parca birikiyo calkalıyosun öyle ısıtıp mayalıyorum diger günlük sütler yogun degil su gibi
MeteNaz Prensesss_annesiii yani bu yoğurt mayalamalık için su şişelerinde satılan sütlerden bahsediyorum hani arabaların arkasında satılanlar falan.