[silindi] Kızlar merhaba kasiklarimda ağrılarım var ve mukus şeklinde akintim oluyor yani yapışkan Fakat idrar da kötü koku ve yanmam yok sadece belirtim kasık ağrısı ve mukus şeklinde akıntı İlaç kullanmak istemiyorum evde doğal yöntemle atlatan varmi 💜🌼
Zekimurendebizigorecekmi [silindi] Adet öncesi veya ilişki sonrası da bu tarz belirtiler olabiliyor canım .. Eğer ikisi de yakın dönemde değilse soğan kürü yapabilirsin .
Kulahci [silindi] yumurtlama zamanı ğibi ğeldi bana. Sarı yeşil akıntı yada kaşıntı yoksa sorun yoktur
[silindi] Zekimurendebizigorecekmi özür dileyerek söylüyorum bugün ilişki sonrası ağrım çok oldu ve hala devam ediyor soğan Kürü nasıl oluyor emziriyorum sorun olurmu adetime henüz 16 günüm var
Zekimurendebizigorecekmi [silindi] Adet tarihine bakılırsa hamile olma olasılığında var canım kür den önce bi test yapsan mı ? Kür dediğimiz şey bildiğin soğan suyu . Günde iki bardak öneriliyor biraz zor ama etkili . Soğan sütü arttırıcı etkisi var zaten emzirmene faydası bile olur
[silindi] Zekimurendebizigorecekmi yarın hemen test alıp deneyeceğim inşallah değilimdir 😥 Değilsem eğer soğanı kabuklu şekilde kaynatıp suyunu içiyorum demi aceba aç karnınami tok karnınami
Zekimurendebizigorecekmi [silindi] Aynen canım soğanı kaynatıp içiyorsun günde 2 Bardak 15 gün devam ettirsen iyi olur . Hayırlısı olsun hakkınızda :)
[silindi] busrasahin45 ayyy insallah değilimdir oğlum henüz 10 ay 23gunluk ve hiç hazır değilim yarın ilk işim test almak
[silindi] Kulahci şükür öyle akıntı değil kaşıntım.,idrar yaparken yanma falan hiç bisey yok sadece mukus şeklinde ve kasiklarim ağrıyor 🙄