Tazeanne2323 Arkadaşlar yeni doğum yaptım doğum parası diye birşey varmış o işlem nasıl oluyor bileniniz varmi
Berfin_Atar Tazeanne2323 sosyal yardimlasmadan esin basvuruyor canim biz oyle yaptik ocak da dogum yaptim daha bugun aldim parayi 300 tl
Prenses_annesi22 Tazeanne2323 senin ve bebegın kımlıgı doğum raporu esının nerde calısıyorsa calısma belgesı yada senın ısyerınden alıyorsun sosyal yardımlasma merkezıne gıdıp veryorsun 1 ay ıcınde 300tl yatıyor e devletden takıp edyorsun ptt den alıyorsun cnm 🤗
Lilyam Tazeanne2323 ptt yatıyor ikiside 1.çocuksa 300 TL, SSK çalışan eş veya kendinizse ilavaten 200 tl civarı süt parası var. Siz çalışansanız ilaveten iş göremezlil rapor parası da alırsınız. Edevletten kontrol edip sonra gidip PTT den alabilirsiniz
Kuzey06 Doğum yapalı bir ay olacak benim. Emzirme parası basvuru yapmadan yattı 232 tl. Doğum yardımına henüz başvuru yapamadım fırsatım olmadı rahasızdım. Bunun bir başvuru süresi var mı?
EmineEla22 Sosyal yardımlaşmaya eşiniz gidip orada bir dilekçe dolduruyor sonrasında e devlet üzerinden takibini yaparsınız zaten sadece PTT şubesine yatıyor…benim başvurudan 2 ay sonra yattı…şuan 300 Tl