Feyzaness Yaaa çok tatlı bir post olmuş buuu bende bi tek bizde tuhaflık var sanmıştım , çok tatlı bu bebişler ya 3 ay 12 günlükten selam 😁❤️🤗
_elmaliturtam Feyzaness selamlar😊🤣 ya valla hemde ne tatlılar dilini kistirip kalmaya çalışırken oluyorum bitiyorum 🤣🥰
Mina_momy _elmaliturtam ahahah gözümün önüne geldi şuan. Benim kızda o zamndan beri öyle hala daha öyle. Ben yatırıyorum uyutmak için o ağzını bi ton yamulta yamulta kalkmaya çalışıyor sıpa 😂 bide bizimki dökmeyi de öğrendi kalkacam derken poposuna yenik düşüp yan devriliyor kurban olduğum 😂😍😍
_elmaliturtam Mina_momy oy yerim onun poposunu ya 🥰 oturtma pozisyonuna alıp sonra bebe devriliyoya sağa sola öyle video cekicem aklımda o var bu ara biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum 🤣
Busraabdullah Buralardayeniyim16112020 nasıl etkinlikler yaptiriyorusn canm birde uyku duzenjnu nasıl ayarladım 2 aylık bebisin
Mina_momy _elmaliturtam ahahah nasıl bir video komik şeyler yapıyorlar aslında bana da fikir verebilirsin😂 bizim sıpa 7 aylık olucak hala düşer saga sola😄
_elmaliturtam Buralardayeniyim16112020 Allah’ım ne çabuk buyuyolar. Rabbim nazarlardan korusun tüm yavruları ya 🥰 bende sürekli şarkılar söylüyorum egzersiz yaptırıyorum dans ediyoruz kitap okumaya çalışıyorum vs güzel şeyler ❣️
_elmaliturtam Mina_momy yaa koltuğa oturur pozisyonda koyuyosun oturamadiklari için devriliyolar ya hani onu diyorum aklımda sürekli ama daha ufak diye korkuyorum 🤣