Sdf1fds Merhabalar, 4. Ayımıza girdik ve sidefer demir takviyesi kullanmaya başlayacağız. Kullananlar ne kadar verdiğini söyleyebilir mi? eczacı çok karmaşık bir şekilde anlattı da suyun içine karıştır filan dedi kafam karıştı🤔
EmineYilmaz Sdf1fds kilosu kadar , 8 kiloysa 9 damla.buzdolabında muhafaza etmen lazım canım eğer damla olarak veremezsen (ki verirsin tadı güzel) suyuna karıştırabilirsin demek istemiş
Asell9 Sdf1fds içinden çıkan tozu karıştıracaksınız kilosu kaç ise o kadar damla vereceksiniz her vermede şişeyi karıştırın mutlaka
Epifenomen-gkc Sdf1fds kilo başı bir damla şekilde kullanılıyor, emzirmeden bir saat sonra ve verdikten sonra 1 saat boyunca emzirilmemesi (mama almaması) gerekiyor süt ürünleri ile etkileşime girebiliyormuş direkt ağzına damlatıyorum ben
Ceya Sdf1fds paketin içinden çıkan tozu şişeye boşaltıp karıştırıyorsunuz, iyice çalkalıyorusunuz, ilaç bu şekilde hazır oluyor, bizim doktorumuz 1ml vereceksin demişti. Dozunu siz ne kadar verecekseniz içinde ki aparat ile ayarlayabilirsiniz
[silindi] Sdf1fds doktorumuz kılosu kadar verdiriyor içinde demiri var bazıları atıyor onu dıkkat et onu şişeye döküp karıştırıyorsun iyice emmesi lazım
Muverrih Albayrakokur D bir 1 yaşına kadar, demir damlalarını 7-8. Ayda tahlil yapıp devam veya tamam diyeceklermis.
Muverrih Sdf1fds Bize günde 5 damla ver dedi bebeğim daha kilolu anlamadım 🙄kabız yapıyor bebeklere ağır gelir o nedenle ben dozunu az veriyorum dedi