TeacherrMom Kızlar devit3 kullanıyoruz 15. Günden beri. İkinma problemimiz var ondan mı acaba ? Bunla ilgili birşeyler okudum huzursuzluk ıkınma vs yapıyormuş
Dorika TeacherrMom ıkınmadam ziyade içinde kimyasallar var ayçiçek yağı da. Soğuk sıkım zeytinyağlı olanlar parapen içermeyenler var organik onlardan alın sağlığı için. Ocean kullanıyorum ben
Arasannesi TeacherrMom huzursuzluk yaptıgı söylenıyor evet içeriği temiz değil.başka bir ürün tercıh edebılırsınız. Ocean kullanıyoruz biz
TeacherrMom Arasannesi Dorika Birkaç gün vermeyrek denesem sonuca göre başka bir ilaç kullansam olur mu acaba ? Vermedigim günlerin bir eksokligi zararı oluru
Arasannesi TeacherrMom bir deneyin isterseniz birkaç gün.zaten verirken sabah saatlerinde verin ki aksam huysuzluk yapıp uykusunu etkilemesin derler.isterseniz doktora da danısabılırsınız
Dorika TeacherrMom vermemezlik yapmayın çünkü d vitamini gerekli hem bıngılakları için hem de dişleri için bence sağlık ocağına ya da doktorunuza danışarak değiştirin markasını
aylakmadam Devit 3 hemen kes wellcare 400luk fisfis formda her sabah sık agzina ya da ocean marka al bebekler icin 400luk.