EslemEva_23 Enisseedd Kızım 15 günlük başladı suan 9 ay 5 günlük devam ediyor yavrum sevdiği birşey bile olsa kusuyor 100 tane doktora götürdüm ama sonuç aynı ne olacak ne zaman kurtulacak merak ediyorum inşallah sizlerin erken biter 😔
Woody Enisseedd emzirme öncesi bebelac thickener veriyordum. Bıcak gibi kesilmişti kusma. Öncesinde günde 13 14 kez üst değiştirdiğimi bilirim
Ye2020 Reflü yatağında yatırıyorum ben iyiki almışım birde beslenmesinde hemen sonra yatirmiyorum baya kucağımda dik bir şekilde gaz çıkarsın diye bekliyorum
aggubebek Ye2020 bebeğiniz kaç aylık? Benim bebeğim asla öyle durmuyor ya dik gerçi 2,5 aylık yeni oldu da omzumda gazını çıkarayım desem anında kusuyor zaten 😭
Ye2020 aggubebek bebeğim 3 aylık benimkide arada kusuyor ama korkmayın kusması geçer zamanla omzumda gezdiyorum surekli
Woody humamomss normalde emzirme sonrası yazıyor kutuda ama doktor önce ver demişti. Süt sağıyordum. Her emzirme öncesi 30 cc süte karıştırıyordum
humamomss Woody direk sağdığınız süte değil mi ılıtma falan yapıyormuydunuz birde nasıl veriyordunuz kızım 2 aylık aldım ama nasıl vereceğimi bilemedim
Woody humamomss sabah sağıyordum ben 1 kerede. Dolaba koyuyordum. Sonra parça parça ılıtıyordum sütü biberonda
humamomss Biberon Woody biberonda katılaşıyor onunla veremedim kaşıklada zorlandım sizin yaptığınız daha kolaymış o zaman mantıklı bikerede sağıp gün boyu her emzirme öncesi vermek