Dogabebekkk Merhaba anneler 4 ay önce doğum yaptım zayıfladım ama göbek hala hamile gibi ne yapmam lazım içi boş bir tuhaf göbek var nasıl düzelecek göbeğini indirebilen varsa nolur ipuçları versin 🙏😁
Mcan Dogabebekkk yaaa malesef bende zayıfladım hemde doğumdab sonraçok çabuk gitti kilo 17 kilo almıltım. ama göbek var onunda sporla gitmesi lazım anca.çokmüzücü 🥴😁
Aselduhakorkmaz Dogabebekkk biraz egzersizle duzelir ben aylarca aynada gobegime bakmadim hem sezeryan izi hem sarkik bi gobek kendimi cok kotu hissediyordum
Busee04 mertalibrother Dogabebekkk sporla geçer sadece bence normal yapanlarda bile kalabiliyor sezaryenle alakası var mı göbeğin bilmiyorum ama benim çok az sezaryen yaptım ama normal yapanları görüyorum bazen kocaman bebem az büyüsün yapicam spor 🙈
mertalibrother Dogabebekkk Ben birazda genetik oldugunu düşünüyorum annem ablamlar hep göbeklerimiz var yani ne kadar zayıflasakta gitmiyor bizim🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dogabebekkk Mcan buruşma değil de hafif bir çatlak var ama tam ortada😟 bedenim xs idi aşırı gerildi göbek lierac mustela kremler yetmedi bana 😔
Mcan Dogabebekkk yok ya ben hiç birini kullanmadım karnım aşırı büyüktü benim kilom çok yoktu son hafta alt taraflarda oldu çatlama.
Aselduhakorkmaz Dogabebekkk doktorunuz izin verirse youtubeda sezeryan sonrasi hareketleri var bi bakin istereniz
AtaRel Doğumdan sonra 4 ay korse taktım yaz boyunca. İkizlere doğum yaptım şu an 11 aylıklar ve sfır göbek var korseyle kardeş gbi olunca kalmıyo sporada gerek kalmadı 😁
Mcan AtaRel ama küfür eder gibi olmuş bu çok ayıp 🤣🤣 maşallah 🙊ben 2 buçuk ayy taktım gece gündüz ama yinede var çok az
AtaRel Mcan estağfurullah öyle demek istemedim yani korsenin çok faydası oldu belki de ikizlerin peşnde koşuşturmanın 😁