denizmoms1 Merhaba güzel anneler, bebeğim 18 aylık yaza oda yapmayı planlıyorum bebişlerinizin odalarının resmini atarmısınız fikir için çok kararsızım 😍😍
gizemito denizmoms1 Henüz halımız yok, birkaç düzenleme yapacağım. Ama atayım ilk düzenlenmiş hallerini fikir olsun 🥳🤩
Smryna denizmoms1 bana nasil resim atacağımı anlatirsaniz atarım da resim atmayı bilmiyorum bi el atın su baciniza😂😂
Sblsrgnsn tuval bizde 17 aylik erkek bendenods yapmadim daha umarim guzel fikirler cikar montessri yatak yada ikea buyuyen yatak arasinda kaldim bende
denizmoms1 Sblsrgnsn benimkide erkek bende çok şeyde kararsız kaldım duvar steckerına kadar o dereceyim şuan 😀
denizmoms1 Deletedmom62626 ya bende oda yapsamda ayıramam sanki yanımdan ama oyuncakları falan odasında durdun oturma odasında durmasın istiyorum
Deletedmom62626 denizmoms1 güzel oluyor canım inanki salon derli toplu kalıyor eğlenceli bir hali aldım bayiliuor ona top havuzlu kaydirak aldık basketbol potası ve kale de aldım duvarlara da renkleri yapıştırdım bir köşeye diğerini hayvanları bir tarafa balıklar bir tarafa şekiller diğer tarafa ise arbalar kamyon stikirlari onun haricinde 3 katlı otoparkımis mevcut oyuncak fazlası ile var en azından kendi alanları olmuş oluyor kendilerini daha güvende hissediyorlar tavsiye ederim
denizmoms1 Deletedmom62626 ay resmini çok öerak ettimm odanızın canlı canlı sanki birden canlandırdım gözümdede. Hoş benim oda o kadar küçükkü nasıl koycam ne koycam hiç bilmiyorum