Prensessannemm Kızlar bn bacaklarımı almistm şimdi küçük küçük cikmisda eşim gelicek onları neyle alabilirim ya neyle çıkar o tüyler bana bı yardim edin lütfen 🙈😂
Prensessannemm momsaylin tüy dökücu kremle aliyodm bikerede permatikle aldm mahvoldu bacaklarım görüntüsü güzel olsn parlasın istiyorm onerebilicegin bsy var mi birzda batılılarım var 😢😢
Prensessannemm EmineYilmaz yok kız da şimdi böyle küçük küçük çıkmış kocamda gelick görünmesin neyle alsam çıkar ya agdaya gelmiyo 😂😂🙈
mom073 Prensessannemm batığın varsa ve parlamasını istiyorsan kese yapıcaksın canım sonra peeling yapıcaksın limon ve şekeri karıştır sür hem parlar hem batıklarından kurtulursun ☺️
EmineYilmaz Prensessannemm jilet 😂😂😂 benim tüyler tek tül evde epilasyon aletim var . Baya baya azaldı böyle tek tek çıkınca jiletle alıyorum 1 ayda anca uzuyor
EmineYilmaz Prensessannemm yıllar önce almıştım canım remington sınırsız atış 1500 e almıştım şimdi daha iyileri çıkmıştır
EmineYilmaz Prensessannemm https://www.hepsiburada.com/remington-ipl6750-i-light-prestige-tuy-alma-sistemi-pm-sgrem825882?sayfa=1 3200 olmuş 😔
Miniminnak22 EmineYilmaz yaaaaa Şuan sana öyle sarılmak istiyorum ki varyaaa Hazine bulmuş gibi sevindim resmem