Rivadan_35 Meflug tavşanım papuçları aslancık minik kuş. Birde konulunca kuşlarrrrrrrr bakın oğlum meme yiyor yada oyuncak oynuyor çok hoşuna gidiyor
Rivadan_35 pandemibebegi keşke sonunu görebilsem resmen 2 haftadır pis pis kaldı çocuk. Başını görmüyorum ki sonu olsun
pandemibebegi Rivadan_35 inşallah düzelir canım ya banyo yapınca çok rahatlıyorlar hem onlar için hem bizim için büyük nimet
Rivadan_35 jap çok saol canım allah razı olsun. Aslında bunlaro bir kağıda yazıp da yatağına mı koysam acaba
OncedenGurme Rivadan_35 siz söylemeyin, dinletin belki o iyi gelir. Ya da sevdiği sesler olur, beyaz gürültü olur. Denemek lazım
OncedenGurme Rivadan_35 kesinlikle. Ben de başta söylemeyi denedim, ne şebeklikler yaptım. 5 kişi zor giydirir hale geldik, oyuncaklar vs hiç işe yaramadı. Anca müzikle sakinleşti
limonlucikolataa @Rivadan_35 canm bebeğimde öyle yapmıştı normalde çookk sever suyu .. snra geçti kendiliğinden yine bayılıyor suya. ☺️ Zamanla geçer szinkide
Rivadan_35 limonlucikolataa umarım biran önce geçer. Yoksa ben kendimi yiyip bitiririm belki çok takılmayacak birşey ama inanılmaz huzursuz oldum bu haline
1-Prensesannesi Ya benimkide iki yaşında son dört beş banyodur çıldırıyor girmek istemiyorum diyor daha adını duyunca ağlamaya başlıyor, olumsuz hiçbirşey yaşamadık,fikriniz varmı kızlar nasıl aşabiliriz
Rivadan_35 1-Prensesannesi kız en azında senin ki derdini anlatıyor istemiyorum diyor. 🤣🤣 bizim daha 5 aylık ama çok korktum kızardı bozardı yaaa kalbim çıktı yerinde zaten panik ataklıyım
Rivadan_35 jap burda gubet ellerde ulaşamadım. Daha önce ki çocuklarımda hep vardı mini boy kuranı Kerim ama koronadan dolayı ailemde gelemedi istiyemedim. Burda da her yer kapalı malesefff 🙏🙏 ekmek koydum sadece