BirAnneBirBebekkkKk Rabbim başka sorun vermesin ama bebegimin kafasi önceden top gibiydi çok hoştu şuan duzlesti acaba nasıl düzeltebilirim şuan 6 ayı bitirdi geçmi kaldım? Siz neler yaptınız
Mira61 BirAnneBirBebekkkKk Benim yeğenimi düz kafa oldu sırt üstü yata yata şimdi sağlı sollu yatırıyoruz sende sağlı sollu yatır biraz geç kalmışsınız ama 1 yaşına kadar kafa şekilleniyor sırt üstü yatırmamaya çalışın ama önüne yastık koyun Allah korusun yüzüstü dönüp boğulma riski olur
Gulturan BirAnneBirBebekkkKk canim bizim de öyleydi gece uykusunda hep yan yatırdım düzeldi şuan 11 aylık hep yan yatmak istiyor
ikizlerinannesi2985 BirAnneBirBebekkkKk yaa benim oğlan da oyle. Hep kafasını sağa çevirip yatıyor bildiğin o kısım dümdüz olmuş. Yan yatırıyorum bi süre sonra kendi yine eski pozisyonuna dönüyor. Korkuyorum böyle yamuk yumuk kalacak diye😬
BirAnneBirBebekkkKk Mira61 Bende ondan korkuyorum kendi yan yatmaya başladı ama boğulur diye korkuyorum
BirAnneBirBebekkkKk ikizlerinannesi2985 napıcaz bilmiyorjm canim bende yan yatircam duzeltmek icin bakalim