Annecilik123 Kızlar bebeğim 5 aylık çok ağlıyor acılı bir ağlayış belli eşim yok hastaneye gidemiyorum ne yapsam bilemedim calpol falan versem mi ya da rezene falan
[silindi] Annecilik123 calpol verebilirsin 1 çay kaşığı ama yinede eşin gelince bir doktora göster canım
[silindi] Annecilik123 calpol verebilirsin canım ağrı kesici ateş düşürücü o sancısı ağrısı vardırda ağlıyordur calpol iyi gelir bide karnına masaj yapabilirsin altını değiştir mutlaka karnına bak açmı tokmu gazı olabilir calpol mutlaka ver canım yaklaşık 1 tatlı kaşığının yarısı kadar
sevgiduruu Annecilik123 aynı durumdayız canım yeni 5.ayımıza girdik ama 3 gündür çok aşırı huysuz krizlere giriyor neden bilmiyorum dişle ilgili de bi belirti yok
Nildailay Annecilik123 bu aylarda gaz sancısı azalmış olmalı o yüzden rezene fayda eder mi bikmem ateşi varmı boğaz enfeksiyonu yada kulağı ile ilgili birşey olanilirmi
Aise06 Ayak parmaklarını kontrol edin ip saç vs dolanmış mı diye. Ayrıca kıyafetlerinde etiket gibi bir şey de rahatsız etmiş olabilir.
Annecilik123 Soydum herbyerine baktım bir şey yok sinirinden emmiyor gazıda artık pek olmuyor bilmiyorum neyi var anlamadım