Derinmevzu20 Bebe bisküvisini kendi yapan anneler nasıl yapıyorsunuz ve nasıl yediriyorsunuz ? Nasıl yedirebilirim ve nasıl yapabilirim bilemedim 🤷🏻♀️
Aselinnannesii Derinmevzu20 cok iyi oldu bu post benim için bende yapip buzluğa atacam insallah 1 aya kadar ek gıdaya başlıyoruz çünkü 🥰
OncedenGurme Derinmevzu20 👉🏼1 yemek kaşığı irmik 👉🏼3 yemek kaşığı tereyağ 👉🏼Yarım çay bardağı keçi sütü 👉🏼1 su bardağı tam buğday unu 👉🏼1 su bardağı pirinç unu 👉🏼6 yemek kaşığı pekmez Benim tarifim de bu 😊
Baal Derinmevzu20 canım tariflerden deneyip memnun kaldığın olurda yazar mısın,iki ayımız var ek gıdaya bende deneyeyim😍
Derinmevzu20 Aselinnannesii çok zahmetli görünmüyor taze mi yapıp verseniz, tabi koşullarınızı siz biliyorsunuz hangisi daha uygun olursa
Derinmevzu20 OncedenGurme bunu da yapayım, keçi sütünü önceden yoğurt yapıp vermem gerekir mi inek sütünden yoğurt yapıp vermiştim daha önce .
OncedenGurme Derinmevzu20 inek sütü de kullanabilirsiniz. Ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum, onu koydum 😊
zeynomer 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı irmik 6 yemek kaşığı tam buğday unu 1 çay kaşığı tarçın pişirdikten sonra pekmez katıyorum yogurtla veriyorum