Anne80 BirAnneBirBebekkkKk evin sıcaksa aksam yıkayabilirsin yattıgı oda vs ama sobalı bi evde yasıyosan yattıgın oda soğuksa bence gündüz yıkamakta fayda var doktor bana evin sıcaksa hergun yılayabilirsin demişti
birminikdev BirAnneBirBebekkkKk Sobalı evdeysen gündüz yıka ne olur ne olmaz ama kalorifer vs varsa gece daha iyi olur yıkar uyutursun rahat uyur hem
[silindi] BirAnneBirBebekkkKk ben gece de yıkıyorum gündüz de ilk doğduğundan beri evimiz 22-24 derece arasında
BirAnneBirBebekkkKk Anne80 bigün ikindine doğru yıkadım ondan mi bilmiyorum ateşlendi 2 gün boğazı şişmiş korktum şuan yılmaya baya da oldu yikamayali doğalgaz yüksek ısıda yanıyor ama oda sıcaklığı 22 derece filan
Durukusunannesii BirAnneBirBebekkkKk 22 derece banyo için az ben banyo yaptırırken evin içi 26 derece oluyo onda bile titriyo..
Anne80 BirAnneBirBebekkkKk benım evim sıcak 24 vardır en az ama ben klima açıyorum yineds iyice sıcak olsun diye önemli olan banyodan sonrakı 2 saatlık süreç
BirAnneBirBebekkkKk Durukusunannesii suda soğudu çok sıcaktı soğuk su koymuştum 35 e düştü yıkadım genede inşallah birşey olmaz
Durukusunannesii BirAnneBirBebekkkKk inşallah cnm ama birdahakne bence elektrikli sobayla yıka bende şimdi elektrklı soba alcam küçük çünkü titriyo dün akşam farkettim
birminikdev Ece-su Kesin hasta olur yazmafom zaten ne olur ne olmaz dedim. Aile dinamiğiniz, kaç odada soba yandığı, gece kaça kadar yandığı hepsi birer değişken.
Ece-su birminikdev mesela soba çok yanmıyor sabaha karşı olmadan sönüyor baştan öyle alıştığı için üşümüyor üstünü açıyor hep
Tokgozss @BirAnneBirBebekkkKk istediğiniz vakit yıkayın farketmiyor eğer üşür diye korkuyorsanız minik ayak UFO’su alın açık odaya oda da yıkayın güzelde sıcacık masajını yapın 😇
Ela2020 Bizim evde sobalı ben hep akşam 6-7 gibi yıkıyorum gece de 2 saate bir uyandığımda odun atıyorum hiç söndürmüyoruz zaten sobayı